Andrea Brodin

På promenad i La Garde Freinet

Andrea Brodin

I morse gick vi på promenad i en av de byar, La Garde Freinet, som ligger nära oss. Så gulliga små hus, färgglatt och mysigt.    


 

Här kan man också gå en hike upp till korset. Rätt svettigt i 30 grader men ingen klagar. :-)   Utsikt ända till havet!   

  Bredvid korset ligger ruinerna av en gammal romarborg, komplett med vallgrav och allt. Hur de nu byggde den däruppe på berget?    En kul antikshop där det alltid är lika spännande att gå in och titta. 

Vätskepaus efteråt i den lokala springbrunnen. Topp/Casall (i ngt sjukt smart, supertunnt andasmaterial), shorts/HM. 

Barnen var rätt så möra efteråt men desto roligare att hoppa i poolen efteråt! 

A stroll in the village and a hike up the mountain makes for a great day! xxA 

Kommentera - 2 kommentarer
Föregående artikel Hemmakontor Prov…

Hemmakontor Provence-style, Jupiter och Venus

Andrea Brodin

Hemmakontoret flyttar runt där det passar för stunden. Tackar min lyckliga stjärna för wi-fi (om än i snigelfart) och liten, smidig, dator. Tänk förr i tiden, då var man ju fastkedjad vid skrivbordet!    

Varje förmiddag vid datorn, lunch och eftermiddag på utflykt med barnen, varje kväll en stund utomhus i kvällssolen med mailen. En sån galen lyx att kunna ha det så här just nu. Njuter och är SÅ tacksam över hur bra jag har det. 

Tydligen är offline the new luxury men jag har så mycket kul jobb just nu att jag inte alls vill vara offline. :-) 

Apropå stjärnor, såg ni Jupiter och Venus möte igår på stjärnhimlen? Det var helt otroligt. Månen åt ena hållet och de två planeterna, så starkt lysande, åt andra. Tog en extremt suddig bild…  Nu ska jag träna, ha en underbar kväll!  

Home office Provence style. Love my flexible office! xxA 

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln På promenad i La…
Föregående artikel Mina By Andrea-u…

Mina By Andrea-underlägg i ny färg!

Andrea Brodin

Woop woop. Mitt i sommarhettan händer det.

Nya, finfina, underlägg i en absolut vrålsnygg blå färg finns nu som gåva om du börjar prenumerera på fyra nummer på Sköna Hem. Bli bland de första som får hem dem!

SO exciting! Ganska fint erbjudande om jag får säga det själv.

Färgen är lite matt blå, superläcker till sommarens dukningar och fester. På bryggan, torpet, i trädgården eller bara hemma.

Här finns hela kampanjen från Sköna Hem.

Kram på er!

Subscribe to the best Swedish interior decoration magazine, Sköna Hem, and be the first to get hold of my place mats in the new colour! xxA 

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Hemmakontor Prov…
Föregående artikel Idéer till vånin…

Idéer till våningssängar för många

Sommartider, semestertider, familjetider. Många som vill hälsa på = många som ska bo på liten yta kanske. Har hittat ett gäng fina och inspirerande bilder på Pinterest för våningssängar och andra smarta lösningar för många.

Jag älskar det här sovrummet. Jag riktigt ser tre busiga killar ha kuddkrig… Så snyggt gjort med flera färger men ändå enhetligt träslag.

Så flott och lite industrial chic. Enhetlig färgskala och lite skolsalskänsla. I like.

Hur underbart är inte detta rum? Färger, mönster, zebra, förvaring, belysning. Här har de verkligen fått till ett bra tänk. Fint också att ”hytterna” är tapetserade.

Smart lösning för många sängar på liten yta utan att det blir helt övermöblerat. Sänggavlarna är snygga till och de gör du enkelt själv, här är min sänggavelsguide! 

Det här är också riktigt läckert. Sober färgsskala, snygg förvaring under sängarna, mysigt med mattan och cool lite retro belysning.

Ha en härlig dag kära vänner!

Lots of inspiration for the guest room or kids room. Holiday time makes for more guest and need for more beds. Here are some nice inspiration for bunk beds. xxA 

 

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Mina By Andrea-u…
Föregående artikel Vikten av rutin…