Hej Amelia!

Hej Amelia!

Vad kul att få börja blogga här. Tidigare har jag bloggat på Yourlife och Mama, men nu är det alltså Ameliapremiär.

Lite om mig: kommer från Stockholm, två söta barn på 3 och 5 år och en liten hund som heter Tass. Jag jobbar med inredning och styling, bland annat Arga Snickaren, Homestyling och Till Salu. Nu håller jag på med ett nytt hemligt tv-projekt.

Jag gillar att träna, vara ute i naturen och är för det mesta väldigt positiv. Mitt liv är en ganska festlig mix av damm och glam, därav bloggnamnet. Här kommer några bilder så förstår du vad jag menar…

Ibland (kanske inte jätteofta haha) så ser jag ut så här.

Eller så står jag någonstans och bygger, river, kånkar eller – som här skruvar ihop skåp – iförd byggkläder.

Här på bloggen kommer det att vara mycket inredning, tips och inspiration mixat med glimtar från mitt liv.

Vi ses, nu ska jag springa iväg på ett stylingjobb för Residence!

Later/x

 

 1. Älskar din outfit på prinsessdopet! Vacker som en dag:-) Har du köpt håracessoren i en hattaffär? Eller var kan man hitta nått likande? Ha en fin dag!

  1. Hej Malin, hårgrejen – eller ”coiffe” som det heter kommer från London, men jag vet att tex Accessorize har, ibland har även H&M, Glitter etc sådana inne. :-) AE

 2. Åh! Du var så jättefin på dopet i går. Måste få tag i någon liknande klänning. Ska bli kul att fortsätta följa dig på Amelia! Ha en fin dag!

 3. Kul att se en ny bloggare! Har inte läst din blogg förut, skall börja nu.
  Inredning är såå kul men ibland kör man bara fast. Vi har verkligen fastnat med ett rum i huset vi vill göra om, hoppas på lite inspiration i din blogg!

 4. Kul att du är på amelia nu. Du har en fin blogg!
  Läste om dig i Sköna Hem häromdagen. Hur funkar det med inredning när man hyr en lägenhet? Får du göra lite i den för ägaren?
  Hoppas på många bra tips för verandan nu när utesittarsäsongen börjar!!
  Hur piffar man till på bästa sätt?

 5. Välkommen till amelia Andrea, skall bli superkul att följa din blogg.
  Hoppas vi får veta lite också om din vänskap med Madde. Läste i någon skvallertidning att du ofta åker till New York och hälsar på henne, stämmer det?

  1. Hej Lilli, tack för det! Nja NYC är väl inget man bara ”poppar” över till, är ju en ganska lång resa. Men ibland är jag där och då träffar jag alla möjliga haha. :-) AE

 6. Håller med Estetica, snyggast outfiten på dopet igår. Vart kom klänningen ifrån? Gillar när man har lite coola håraccessoarer också, inte ofta man får tillfälle för det!
  Fin blogg!

 7. Klart man följer med dig! Skulle vilja önska lite skötselråd för orkidéer. Hur sköter du dem och går det lika bra att börja med några från Ica?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..