Morgontur

Jag gillar att träna på morgonen.

Jag blir pigg, endorfinkicken håller hela dagen, luften är fräsch och så har man fått det gjort. Som en extra bonus kan man också få helt magiska naturupplevelser på kuppen. Så här vackert var det runt Djurgården i morse.

Magiskt vackert. Kropps- och själavård i ett paket.

Underbart vacker snickarglädjebrygga i dimman. Nästan lite suggestiv känsla.

Sen starta dagen med fruktsallad från det här trevliga ståndet – love it!

Då är det svårt att inte vara på glatt humör. :-)

Ha en grym dag!

 

  1. Det var bara av välmening jag skrev så. För jag vet själv hur det är när man har en stalker efter sig, har haft skyddad id i 9 år..

  2. Alexandra; Läste du snabba cash väldigt nyligen? ;PPPPPPPPPPPPP Tror inte Andrea har något att oroa sig för förresten.

  3. Fint inlägg, men jag skulle inte skriva var och när jag är på vissa platser. Gud jag skulle ta bort det på en gång.

  4. Härligt! Har själv gjort ett race m träning och mer tankar på kroppen. Du har haft ett finger med i spelet, tycker du är väldigt vacker och har en inspirerande kropp. Dimman låg tät i Haga också i morse. Roligt att få följa dina nya spännande projekt!

  5. De här bilderna gjorde min dag också,så vackert och så gott(tar ett snabbtåg upp till det här ljuvliga bär o fruktståndet).Du har så fantastiskt fina bilder,jämt!Hälsningar från Bohuslän

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..