Fejkfräsch

Hej på er!

Fick den här frågan av Heidi: Hej Andrea jag läser din blogg varje dag,har hittat den ganska nyligen.Helt perfekt med inredning och lite mode.Du är jättefin hur har du tid att ta hand om dig själv när du även har två små barn+etthektiskt jobb?jag vill också vara så fräsh,du strålar,kram. 

Hahaha, tack snälla Heidi vilken komplimang. Jag önskar att det var så lätt att säga ”sov 8h per natt och drick mycket vatten”, men eftersom det är en utopi i mitt fall så behöver man lite fuskgrejer som hjälp. Så här i semestertider använder jag de här grejerna för att ”stråla”. :-)

Solskydd, skimmerolja och skimmerkräm. Kan varmt rekommendera alla nu i sommar, om man nu inte skulle få till de där 8 timmarna sömn och 2 liter vatten haha!

Ha en fin kväll.

 

 1. Håller med helt och hållet, du ser alltid super fräsch ut! Väldigt trevligt att du delar med dig av lite tips och tack för en bra blogg!

  @Helena..T..
  jag bytte ut .fr till .se i länken så kommer man till en sida på svenska som säljer Carita produkter.

  Kram

 2. Innehåll

  Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Zea Mays (Corn) Oil, Ethylhexyl Stearate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Fragrance (Parfym), Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Arnica Montana Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Octyldodecanol, Caprylic /Capric Triglyceride, Lecithin, Propylene Glycol, Bha, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Propyl Gallate, Arachidyl Propionate, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Citric Acid, Capsicum Annuum Resin, Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Methylparaben, Propylparaben
  Inte så kul med alla dessa parabener i Carita oljan. Annars verkar produkten vara rätt mångsidig.

 3. Du skriver om Carita…och det finns en länk..men det är ju skrivet på franska o min är dååålig…
  Så vart har du köpt den i Sverige eller utomlands????
  Vill verkligen ha tag på en sådan flaska…..
  Tackar för din blogg som är så lagom lång lagom med kort…helt enkelt skitbra….Kram från mig….Helena….iv din kommentar här!

 4. Hej jag håller med du ser alltid snygg och fräsch ut,jag vet att du tränar också,är det bara löpning eller gör du något annat också?äter du någon speciell diet för att hålla formen ?jag är en som får tänka hela tiden vad jag äter, försöker att träna på gym och gå promenader men det blir inte någon riktig ordnig på sommaren när man har hur mycket tid som helst egentligen.Ha en trevlig sommar kram från Mia.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..