Sockerchock

Sprang förbi den underbara godisbutiken ”La Pause Douceur” inne i St Tropez härom dagen.

För en liten sockerjunkie som mig är det här helt livsfarligt. Se men inte röra! :-)

Hemgjorda chokladpraliner, nougat och färgglada karameller. Allt underbart vackert presenterat.

Gillar att förvara saker i glasburk, snyggt!

 

 1. Hej! Eftersom du verkar ha betydligt mer riviera-erferenhet än vad vi har runt St Tropez (har hittills spenderat de flesta semestrarna i Juan-les Pins) tänkte jag kolla med dig om du har koll på något boende runt Les Marines de Cogolin för 4 vuxna (mamma, pappa, mormor, morfar) och 2 barn som man kan hyra…?

  1. Hej Ankan, åh vad svårt jag vet inte tyvärr. Men finns det inte massor av bra hyrsajter där man kan hyra både hus och lägenheter? Men just Marine de Cogolin är väldigt mysigt, lite Venedigkänsla! :-) AE

 2. Hej Andrea, såg dig ett par gånger nere i frankrike men var för fega för att komma fram…

  Vi håller för närvarande på att göra om vår dotters rum från ”barnrum” till ”tjejrum”. Eftersom hon har snedtak är det svårt att få plats med allt… Har du inspiration eller tips? Även stora all-rummet/TV-rummet på övervåningen med snedtak, två fönsterkupor och fransk balkong skall bli roligare och mysigare men jag saknar inspiration. Allmänt är vår stil väligt modern… Tack på förhand!

  1. Hej Ankan, klart ni skulle kommit fram! Nästa gång ;-). Det var så bra frågor du hade så det får bli ett blogginlägg senare i veckan! Ha det bra :-) AE

 3. Hej Andrea! Den jättesöta brickan med bakverk på får du
  gärna skicka hem till mig! ;-) Ha det fortsatt härligt!
  Mvh/Margreth

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..