Silver

Jag måste ju bara gratulera Sara Algotsson Ostholt till OS-silver i fälttävlan. Det är stort, jättestort. För ridsporten, för Sara, för Sverige.

Har väldigt festliga minnen från en tävling vi red i Frankrike tillsammans för ”hundra år sedan”. Två blonda tjejer med ganska lika hästar. Min hette Robin Hood och hennes Robin des Bois (de hade samma pappa – Robin Z), vilket fransmännen hade mycket roligt åt.

HÄR kan man läsa en jättefin intervju med henne.

Grattis Sara, det är du värd!

 

  1. Hoppas du haft en härlig sommar1 Kul att du fortsätter m bloggandet, kommer peppa inför hösten. Har stora förändringar framför mig som jag ska försöka genomföra och blir alltid peppad av dig och vad som verkar vara en fantastiskt inställning till det mesta. Nu kör vi så det ryker!

    1. Hej Josefin, vad härligt att höra! Ja förändring betyder inte alltid försämring. Du klarar det galant, våga välja glädje som Kay Pollak säger! Lycka till. :-) AE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..