Damm och glam!

Det har varit dammigt idag.

Eller för att vara detaljerad. Föreställ dig att du river loss en heltäckningsmatta.

Som legat i ett hotellrum med allt vad det innebär. Som förmodligen legat där ett par år. Du river loss den med dina bara händer och du har inga speciella skyddskläder. Du blir jättedammig. Och jättesmutsig. Och jättekladdig av något obestämbart material som kladdar av sig.

Men det gör inget, för du har så himla roligt när du gör det. Personerna omkring dig är roliga att hänga med. Det är bra stämning. Det blir bra tv. Och det blir sjukt fint efteråt när det blir nytt ytskikt på golvet.

Då ser du så här glad (och skitig) ut.

Efter dammfesten åkte jag för att plocka upp brorsan på hans nya arbetsplats. Aningens mer glam på Lidls huvudkontor än mattrivning. Och bara för att ta det hela ett steg till handlade vi även middagen i närmaste butik. Fräschare och glammigare än att riva matta kan jag garantera. Hahaha.

(topp + jeans H&M, skor Gucci).

Trevlig helg på er!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..