Det här med att löpträna…

God morgon på er!

Jag har förstått att det är många av er som gillar att löpträna, vad duktiga ni är. Jag springer 5-6 ggr i veckan och älskar det. Det har nästan blivit som ett beroende och därför ska jag nu dela med mig av min stora motivationshöjare…

Utöver snygga träningskläder och en riktigt bra spellista då förstås, hehe.

Jo, jag har laddat ner appen Endomondo och blivit helt såld. Efter att ha pysslat lite med min profil så räknar den nu ut hur långt jag springer, den hojtar till varje kilometer och berättar hur länge jag varit ute samt vad senaste kilometern tog i tid, den räknar ut höjdmetrar, antal kalorier brända och antal deciliter vätska tappade. En sån vän i löparviken så ni anar inte. :-)

Så här såg det ut för en massa år sedan på en reklamfotografering för Helly Hansen på Korsika. Suggestivt!

Nu blir det morgontur i spåret i min nya löparjacka med volang, bild kommer vid tillfälle.

Kör hårt! :-)

 

 1. Kul med tips! Jag började springa lite smått förra året, sen har det gått upp och ner men nu har jag gjort min första ml (inför tjejmilen på söndag) och jag älskade det! 5 km känns alltid tradigt i början och det är när jag passerat dem som det sköna lunket börjar. Härligt! HAr förstått att du springer också och då blir man lit epeppad och påmind att dra på sig skorna när man läst din blogg. Märker också att ju mer ag springer desto större blir behovet.

 2. Hej, jag har ett nyfunnet intresse av löpning och har kommit igång riktigt bra senaste månaden. Nu är jag dock lite orolig över att detta som börjar bli något njutningsfullt och kul kommer bli svårare och svårare då det blir kallare och vinter och mörkt. Springer du året runt även i minusgrader? Går det och vad kan man göra för att hålla intresset uppe under vinterhalvåret?

  1. Hej Anna, ja jag springer tills det blir fööör kallt, dvs mer än minus 8-10. Då är det oftast ganska halt och ruggigt. Antingen springer man inne på löpband eller så börjar man med längdåkning, hehe. Jag springer alltid till musik eller med en kompis, då blir det lite lättare. Lycka till. :-) AE

 3. Stunning pic..!
  Andrea..du är tydligen löpoman..precis som jag också varit..!
  Men när idrottsortopeden ansåg att löpning skadar ledbrosket på kvinnor över 40..så övergick jag till cykling..!
  Hoppas att detta inte avskräcker dig..bara får dig att fundera..!

 4. Hej Andrea! Jag är med i tävlingen sveriges charmigaste hem och gick vidare :), sjukt glad! Men det stod att man skulle bli kontaktad via mail senast 26aug och det har jag inte blivit..undrar om inte min mailadress finns med?
  Jag skriver här för det står inget på sidan om vem/var man kan fråga och få hjälp.
  Hoppas du har tid att svara. :)
  //Hannah Billberg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..