Coaching!

Ni missar väl inte min jobbpeppning med Jessica i senaste numret av Amelia?! :-)

20120903-154952.jpg

  1. Hej Andrea! Håller på att budget renovera vårt kök vår stil är ”lantligt kök” och behöver nu tips på vilken tapet som passar in. Vi har målat om vårt 50-tals kök från orange till vit med antikhantag i grått samt är golvet antikgrått. Och vitvarorna är alla vita. Vill gärna ha ngn i färg, men då köket endast 8 kvm så får det heller inte bli för mörkt…Hoppas du kan hjälpa oss å ge lite inspiration…=)

    1. Hej Thess, titta på tidigare inlägg här på bloggen – sök under Arga Snickarenfliken. Där finns ett kök i lantlig stil med en jättehärlig blommig tapet till. Lycka till! :-) AE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..