Voff!

Hittade den här helt underbara skjortan på Zara igår.

It’s a keeper som Tassen själv sa! :-)

Spana in det underbara trycket.

Nu bär det av mot total infrastrukturfest. Tre ”-ping” på tre dagar. Norrköping-Linköping-Norrköping-Linköping-Jönköping-Norrköping. Inspelning, plåtning, jobb och en packning därefter… Andas andas, haha.

Ha en riktigt härlig och inspirerande lördag!

 

  1. Hej Andrea! Hoppas du haft en härlig helg!
    Så snygg blus, kan ju inte matcha Tassen bättre.

    Ang. Yoga så är det super. Oavsett vilken annan träning jag gjort har jag försökt köra det då dels det stärker och stretchar kroppen bra men också för lugnet. Det tar nga gånger att lära sig släppa fokus på allt runt men när man kommer dit är det helt fantastisk. Har också kunnat ta med mig yogaandningen i vardagen när saker blivit för stressade och det är ett lätt sätt att få ner pulsen på. (jag har dessutom en historia av panikattacker så det känns alltid som att det kan komma och då kan man stävja det)

    Tänkte också be dig om dina bästa NY-tips, mat shopping och att se. Åker på torsdag. Woohooo! Min första gång i det stora äpplet!

  2. Skriv din kommentar här!Hej Andrea! Jag vet ju att du löptränar mkt. Själv är jag ute och springer ett par ggr i veckan ganska planlöst och mest för att jag vill hålla igång och veta att jag faktiskt orkar men jag funderar på att sätta upp några mål. Nu undrar jag vad du har för mål med din träning eller gör du det bara för att det har blivit en sån vana och du tycker det är skönt. Springer du några lopp? Tider mm? Jag skulle behöva lite inspiration. Tacksam för svar./Maria

    1. Hej Maria, nja det är nog både vana/själavård/önskan om en vältränad kropp/bra sätt att koppla av som gör att jag springer. Tycker att det är skönt och oftast kul. Förut sprang jag lopp men jag tycker inte jag riktigt hinner det. Har sprungit Tjejmilen, Vårruset, Lidingöloppet, Hässelbyloppet etc men det tar tid och tid är bristvara i mitt liv tyvärr. Jag får inspiration av bra musik i lurarna, en härlig löpslinga och en bra träningsapp (tex Endomondo). Några dagar i veckan försöker jag springa med en kompis och då blir det ju också en trevlig social grej, även om det inte går lika fort då. Lycka till och kom ihåg att du ångrar aldrig ett pass, bara att du inte gav dig ut. ;-) AE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..