Mmmmissoni!

Annonsen laddas.

Igår bjöds det på tjusig lansering av Missoni for Lindex på Italienska ambassaden i Stockholm.

Vilket hus! Vilken utsikt! Vilka fina kläder!

Mind the step! Härligt med Missoniränder för att markera nivåskillnaden.

Underbar utsikt. Väldigt dekorativt och coolt med citroner i krukorna. Kanske inte för varje dag, men bra stylingtips för festen.

Tjusig line-up på front row. Otroligt snygga Rossana MarianoMartina Bonnier chic i Missoni och på kanten kvällens konferencier Emma Wiklund (håll utkik efter hennes nya Oxygen Mask, snart i butik – bland det bästa jag testat i ”askungemasker”). Väldigt maffig hall också, gillar det boiserade stuket. Modellerna kom nedför trappan och cirklade i rummen, coolt.

Jag hade sällskap dit med Marie och när showen var över smet vi till Diplomat för eftersnack. Härligt!

(Marie i Missoni for Lindex, väska Lindex, jag har gul klänning från Boss, väska Gucci). 

Bäst av allt var att de hade gjort en liten pop-upstore inne i ambassaden där alla fick handla delar av kollektionen efter showen. Folk trängdes som om det var de sista plaggen på jorden! Roligt. Jag hann slita åt mig ett par tajts åt Diana och en mössa. Det fanns dock några riktiga godbitar, blir kul att se när det kommer i butiken den 25e september.

Njut av dagen!


så chic och elegant du var andrea! älskar den gula klänningen! undra om man kommer få tag på något från missonikollektionen, känns som att det kommer bli krig i butikerna :)

Hej Nathalie, ja det kommer krigas, rivas och slitas tror jag. Men det kan vara värt det om man orkar. Det var jättefina barnkläder och åtminstone 2 klänningar som jag bara ”måste” ha. :-) AE

Du är i särklass Sveriges snyggaste, stiligaste, vackraste kvinna :) Världsklass!!!!
Kram Risgryn

Nämen Risgryn vad gullig du är! Blir alldeles generad. Kul att du följer mig på instagram. Precis börjat :-). Kram AE

Vad ni är fina både du och Marie! Det ser ut som ni är riktigt goda vänner. Hoppas ni hade en trevlig kväll. Ni måste ju iaf haft klasar av män efter er…

Skriv en kommentar