NYC

New York New York.

Fick en fråga från Josefin om New York-tips. Nu är det ju snart ett år jag var där senast, men eftersom jag ska dit snart igen har jag börjat ”luska” vad som är roligt just nu plus lite favoriter. Men jag vill poängtera att jag är långt ifrån en NY-konnässör så bättre kanske att spana in Sofis blogg – där finns alla bra tips. :-)

Restauranger (ingen aning om adresser tyvärr):

Buddakan
Gemma
Beauty and Essex
La Esquina

Butiker jag ogärna missar:

Rugby
Madewell
Ralph Laurens flagship, så inspirerande att titta runt på deras inredningsavdelning.
Forever 21, lågprismecka.
Varuhusen, som en gigantisk cirkus men roligt att titta på.
Sephora, sminkaffärernas affär.

Att göra:
Promenera The High Line
Ligga och sola i Central Park
Besöka MoMA eller Whitney
Sitta på en uteservering och bara insupa atmosfär, titta på människor och känna pulsen.<
Promenera planlöst. Sköna skor, karta och låt sedan staden ta dig med på äventyr.

HÄR kan man tex få mer inspiration.

Och glöm inte – have fun!

 

 

LOADING..