Sötsaker

Alltid kul att upptäcka nya ställen i sina egna kvarter.

Underbar liten affär – Holy Sweet – på Artillerigatan, fylld med trevliga sötsaker, hehe.

Underbar inredning och med all säkerhet lika trevliga godsaker. Som ”tur” var var butiken stängd när jag gick förbi, det hade ju kunnat sluta hur som helst annars. :-)

Ha en fin dag!

 

  1. Hej Andrea! Jag följer din blogg för uppdateringar inom inredning och design och gillar det du gör! Nu har jag en fråga (har frågat om kökssoffa tidigare och du guidade mig till en gobit som finns i stugan nu;) den här gången undrar jag bara om ett råd från en proffessionell inredare. Vi planerar flytt från vår villa byggd på 70talet där det mesta möblemanget är modernt i snittet, lite högblankt vitt, lite ek, stora schäslongsoffor, ngt gammalt allmogeskåp osv. Men problematiken är att vi (nog) kommer flytta till en lägenhet från sekelskiftet med 3,50 i tak, stuckaturer osv. Måste vi skrota hela möblemanget vi har och börja leta helt ny stil? Hur tänker du? Vore väldigt tacksam för din syn på det hela! Mvh. Linda, Örebro

    1. Hej Linda, nej inte tycker inte ni behöver byta ut allt. Kan det inte funka med lite modernt möblemang i en sekelskiftesmiljö? Tycker det kan bli coolt med stilbrytet. In med allt och så ser ni hur det känns på plats innan ni köper nytt och hivar ut det gamla. Kanske det räcker att piffa upp exv soffan med nya kuddar/pläd osv? Lycka till! :-) AE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..