Dagens lyx

05 oktober 2012 10 kommentarer
Dagens Lyx / Mat

Dagens lyx inhandlad. Inte så mycket för thets goda smak. Utan för att förpackningen är en dröm!

För att inte tala om shoppingupplevelsen i Stockholms mest pastellfärgade butik, Laduree.

20121004-211211.jpg

20121004-211427.jpg

10 kommentarer

Hej Andrea,finns det något som heter ”burkomani” hihi..så ”lider” jag nog av det,kommer hem med de mest underbara burkar som jag fallit för och knappt har en aning om vad som finns inuti! Mest tesorter som jag inte dricker ens,behöver ett skåp till…..finns det hjälp mot detta begär ;-)Hälsningar från burktanten!

Oh. älskar deras förpackningar. dock har jag inte sett thebruken i vitt innan. Hur smakar det? Den rosa är väldigt fin men det är inget vidare gott. Jag älskar e små macaroon askarna oxå. Perfekta till mynt, hålnålar och allt annat smått.

Skriv en kommentar