Dagens lyx

Dagens lyx inhandlad. Inte så mycket för thets goda smak. Utan för att förpackningen är en dröm!

För att inte tala om shoppingupplevelsen i Stockholms mest pastellfärgade butik, Laduree.

20121004-211211.jpg

20121004-211427.jpg

  1. Oh. älskar deras förpackningar. dock har jag inte sett thebruken i vitt innan. Hur smakar det? Den rosa är väldigt fin men det är inget vidare gott. Jag älskar e små macaroon askarna oxå. Perfekta till mynt, hålnålar och allt annat smått.

  2. Hej Andrea,finns det något som heter ”burkomani” hihi..så ”lider” jag nog av det,kommer hem med de mest underbara burkar som jag fallit för och knappt har en aning om vad som finns inuti! Mest tesorter som jag inte dricker ens,behöver ett skåp till…..finns det hjälp mot detta begär ;-)Hälsningar från burktanten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..