Bakverk

10 oktober 2012 6 kommentarer
Veckans tema

Dagens turkosa inspiration…

Muffinsformar recyclable. Men otippat innehåll hehe. Kompenserar kidsens sockerchock genom att ha havregryn och dinkelmjöl i muffinsarna. :-)

Muffinsformar i silikon finns på massor av nätbutiker, doftljus från Ralph Lauren.

Ha en superhärlig onsdag, vi ses väl ute på EM i Infracity i eftermiddag? Är där 15-20!

xx

6 kommentarer

Tack för en fin, välskriven blogg med inspirerande bilder och tips. Tänkte kolla med dig vilka bloggar/sidor som du själv hämtar inspiration ifrån. Är själv just nu i renoveringsträsket av en gammal, sekelskifts lägenhet och behöver en dos av inspiration och hjälp på traven. MVH Anna

Hej Anna, oh de är tyvärr nästan inga alls, jag hinner inte :(. Jag skulle googla och se vad som kom upp, kanske köpa ngn bok om inredning kring sekelskiftet. Finns flera sådana för hus och de borde ju kunna gå att applicera på en lägenhet och du är sugen på den stilen. :-) AE

Skriv en kommentar