Helgens bästa

Hej på er,

hoppas ni haft en toppenhelg.

Här är några glimtar från helgen:

Jag stod på EM både lördag och söndag. Det var sååå kul att få träffa så  många inredningssugna människor. Det valdes tyger till fåtöljer, soffor, olika kuddar, piff, bordsben och det pratades inredning. Otroligt trevliga Miranda kom förbi och hade dessutom liljor med sig till mig, då hon sett att jag älskar liljor. Tack för omtanken Miranda!

Snappade också upp hur snyggt det kan vara med mattor ”lager-på-lager”. Coolt och mysigt om man blandar rätt.

Det har skapats fräscha sallader med mycket färg.

Och apropå färg så har det även kluddats färg på ögonen på alla inblandade (dvs även kidsen har gått loss, med – ehhh – spännande resultat). Den vinröda är min favorit, raringarna kommer från Sheer Cover.

För er som undrat hur Tass mår så låter han hälsa (genom sin presskontakt) att han mår mycket bra och njuter av hösten! :-)

Här kommer också veckans tema: grått! Supersnygga ljusstakar med matchande grått blockljus. Kameran gör att de lutar lite, så det är inte du som ser i syne ;-).

Ha en riktigt fin måndag. Bara att tuta och köra!

 

 1. Hej Andrea! Tyvärr missade jag och min sambo dig i Bromma, vi kom precis när du hade åkt… Vi råkade köra av fel avfart… Jag hetsade nog sambon lite väl mycket, eftersom jag ville hinna fram i tid.Vi hade verkligen behövt lite hjälp, då skall göra om vårt vardagsrum. Nu får vi försöka på egen hand….Tack för en bra blogg!

 2. Herreguud..!
  Jag glömde ju ge Tassen en komplimang..!
  Här kommer den: ”Du är den absolut snyggast tecknade JR jag sett”..!
  Misstänker dock att matte har färgat in ditt svarta midjebälte..?
  Du är perfekt..!

 3. Hej fina du din smakun derbar du kan vekligen ditt jobb!!!! och snygg är du oxså .Önskar att jag så ut som du . kram från Mia.ha en bra måndag .Läser din blogg varjedag så vi syns i morgon.

 4. Oj vilka fina ljusstakar.
  Har en liten fråga, ifall du har tid någon dag. Jag har förälskat mig i soffbordet ifrån Per Öberg, tror det heter Djupvik. Men 30.500kr tycker jag är lite lite för dyrt, har du tips på något liknade, lite billigare? x

 5. Faktiskt första ggn på decennier som jag känt lust att köpa ljusstackar..!
  Har man som jag levt i ett land med ständiga power cuts..då avskyr man tyvärr stearin..!
  Urläckert med konformt grått..!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..