Waldemarsudde

26 oktober 2012 4 kommentarer
Inspiration / Jobb / Livet / På besök / Tips

Häromdagen gjorde jag en rolig plåtning för Vårt Nya Hus ute på Waldemarsudde.

Där har de just nu en helt fantastisk utställning av Lars Jonsson som bland annat målar underbart vackra fågelmotiv.

(Aftonspovar/Evening Curlews 2007-08, Storspovar, Olja/Oil 120 x 180 cm)

Men som vanligt på Waldemarsudde så kan jag inte låta bli att inspireras av de olika miljöerna.

Orangea väggar, det kan ju knappast bli härligare. Däremot tarvar det viss takhöjd för att man inte ska bli – eh – överväldigad. Snyggt gjort med de strikt hängda tavlorna också.

Det här är otroligt inspirerande tycker jag. Gammal styling som jag norpar som en bra idé till exempelvis kök, tvättstuga eller groventré kanske? Kakel en bra bit upp för att skydda mot stänk, avslutat med en snygg list i ”typ” mässing och sedan ljusblått. Elegant.

Här kan man nog få dagens kaloriintag tillgodosett, haha.

Trevlig fredag på er!

 

4 kommentarer

Kikar in för lite inspiration och en läsarfråga till dig ;)
Vi håller på att renovera vårt vardagsrum/hall på vår övervåning. Nu har vi målat och tapetserat det mesta i vitt/silver. Och trappen som nu är i furu har vi funderingar på att måla i svart som kontrast till allt det vita, (väggar och tak). Och i trappen så har vi två väggar i ett L format, på mått ca (1,5 meter hög och ca 2 meter bred) men har ingen aning vad vi ska göra med den vita sterila ytan. Vi har funderat på en fotovägg med dotgrafier och svarta ramar eller en snygg fototape, men kan inte bestämma osst. Tar väldigt gärna emot tips/ideer från dig Andrea! =) Tack på förhand.

Hej Thess, jag skulle absolut göra en fotovägg med svarta ramar. Supersnyggt och lätt att byta foton i ramarna om man tröttnar. Lycka till. :-) AE

Skriv en kommentar