Spackelgrått?

29 oktober 2012 13 kommentarer
Inspiration

Snälla hjälp mig!

Nu när jag renoverar hemma har jag gått och kärat ner mig i den gråa (torkade) spackelfärgen. Så sjukt snygg! Men hittar liksom ingen bra färgkod som funkar riktigt fullt ut. Inget blir helt bra helt enkelt, när jag jämför med färgen/spacklet på väggen.

Så min fråga är – är det någon av er som målat sina väggar torrt-spackel-gråa? Och har en NCS-kod? :-)

Får ta ännu en sväng till färgbutiken i eftermiddag känner jag. Haha, i-landsproblem!

Och apropå grått, spana in den här otroligt snygga divanen i elefantgrått skinn från Busnelli. En dröm.

Ha en superfin dag, kick ass!

 

13 kommentarer

Hej
Jag tvingade min målarbror att spackla och lacka mitt kök
blev rufft och snyggt
Tyvärr så klarade inte lacken fläckar
Tydligen gör mn inte som jag, är enligt bror lite egen i mina idéer
Det blev till tt måla med Alcro NCS S1000-N helmatt
Är riktigt nöjd men spacklett var snyggare

Skriv din kommentar här! Hej Andrea!
Din blogg är grym! Du inspirerar på många olika sätt (löpning), inredning, Du har en positiv framtoning och jag känner bara pepp pepp när jag kikar på din sida. Snälla tipsa om en fräsch vit väggfärg, inte stockholmsvit. Önskar dig lycka och allt gott i livet, kram Andrea

Hej Helene, tack vad gullig du är, vad glad jag blir att du känner dig peppad! Fräsch vit väggfärg – prova Nordsjövit, lite ”vitare” än Sthlmsvit som ju har lite gult i sig. :-) AE

Skriv din kommentar här!det finns en väldigt spackelgrå färg på ÖB(oh herregud jag skrev det faktiskt)som heter ”kalk”,jag ska smyga runt ett mörkt hörn nu o skämmas ..

Jag skulle vilja önska ett inlägg när du tipsar på hur man kan inreda med häftiga böcker. Har sett så många fina böker från tex Kate Moss, louis Vuitton etc men hur skulle man kunna matcha in dem i hemmet? Kram

Vi bredspacklade vår hall och sen klarlackade vi över det. Tyvärr var det ett himla pilljobb och tålamodskrävande. Men det bvlev riktigt snyggt.

De som tidigare bodde i min lägenhet spacklade väggarna. Fint men ack så hårt! Rekommenderas inte. Färgen är mjukare på något sätt.

Skriv en kommentar