Resevånda

Idag har det varit lite blogg och väldigt mycket vånda. Är bokad på en flight till New York i morgon men men men det är ju liksom inte det New York man är van att se. Vissa säger att det liknar en krigszon och flera kompisar lämnar stan.

Så ska jag åka? Eller inte? Eller senare i november med allt stök det innebär att ändra på allt. Och går det att ändra? Gaaaah. Har en jobbgrej att göra men den är så att säga ”flooded”. Uh complicated. Tycker också så synd om alla dem som förlorat hus och hem. Så därför har min utsikt under dagen mest sett ut så här. :-)

20121031-232023.jpg

Dator, lägesrapporter, vädret, resalternativ. Mycket som snurrar…

I morgon vet jag, då måste jag ju ha bestämt mig om inte annat, haha.

Ha det riktigt bra!

  1. Förstâr att det blir lite ângest, men samtidigt är det ju bra att folk âtervänder, de lever ju mycket pâ turismen, sâ det behövs ju.
    Good luck!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..