Empire state of mind

Taking off! Kittad och klar. :-)

20121101-083515.jpg

Njut av dagen, ses i NYC!

 1. Ha en trevlig helg!!! Det är ju bra för dom att turismen ändå tickar på som tidigare. Det är ju som sagt en stor inkomstkälla. Hoppas du får en trevlig resa och trevlig helg ändå! Själv ska jag leta inredning med inspiration från de fina bilderna du lade upp från HM Home.

 2. Hej Andrea!

  Hoppas du få en spännande resa och jag tror inte du behöver vara orolig för att vädret nu. Vill också passa på att tipsa om en kul grej som jag upptäckte i somras då jag var på besök på Gotland och hos en konstnär. Han hade en jätte kul återvinnings ide med gamla stilporträtt. Skickar med hans webbadresser så fattar du bättre vad jag menar.

  Trevlig resa
  Maria Staf

  http://www.post-art.se/
  http://www.stoneface.nu/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..