Andrea Engsäll

Vinnare

Andrea Brodin Engsäll

Häromdagen hade jag en liten tävling om olika fina kit som man kunde vinna.

Här är de glada vinnarna:

Catrin H- Blommigt
Margreth S – Lantligt
Miranda P – Natur
Marie D – Citychic

Grattis grattis!

Åh så lite ögongodis denna gråa dag. :-)

 

 • Margreth

  Tack för den fina vinsten!Jag blev så glad,sällan jag vinner något.Kuddarna kommer att passa kanonbra i min vita soffa (lagom byta ut ”sommarkitet” nu). Underbar havsbild,har fotat ett antal sådana själv som jag drömmer mig bort till,även om jag har havet nära inpå.Kram från M i Bohuslän

 • Lotta Nilsson

  Underbart! Tack för att Du ger oss så positiva inlägg. Härligt när du skriver tex ”Äntligen måndag” – det hjälper verkligen till!
  Kram Lotta

  • http://blogg.amelia.se/andreaengsall andreaengsall

   Hej Lotta, vad härligt att höra! Hoppas du har en härlig dag! :-) AE

ANNONS
ANNONS