Andrea Engsäll

Plötsligt händer det

Andrea Brodin Engsäll

Idag kom mina tyger till sovrummet.

Eftersom allting i lägenheten är upp och ner pga målning så var det här ett otroligt ljus i ”inplastningsmörkret”! :-)

Den turkosa/sandiga färgskalan ska till mig och den blårandiga ska till lill-killens rum.

Noterade på min lilla inspirationstur idag att Åhlens City hade en otroligt snyggt skyltfönster. Mörk blyertsgrå matchat med guldspegel. Gillar att de också målat in snickerier i samma färg. Hatten av!

Även HM Home hade inspirerande skylt. Och det bästa av allt är förstås att kudden är i orange. Vet inte om det är specifikt för Halloween eller om de kommer ha den hela hösten, men fint var det i alla fall.

Ha en riktigt skön kväll, nu ska jag klappa lite på mina fina tyger, haha!

 

 • Estetica

  Sand och turkos..!
  Du kommer att sova gott i ditt svenska Karibien..!

  • http://blogg.amelia.se/andreaengsall andreaengsall

   Ja jag hoppas det, hehe. :-) AE

 • leena

  Tycker jättemycket om det rutiga tyget, vad fint det blir!

ANNONS
ANNONS