Dags att bli mer medveten…

Fina bloggläsare!

För lite mindre än ett år sedan var jag i toppform. Jag tränade med min PT cai och tänkte på kosten. Hade en ätardag i veckan då jag goffade i mig precis vad jag ville. Dom andra sex dagarna på veckan skärpte jag mig men det var inget som var jobbigt. Tog bort dom feta såserna, skippade läsken och var försiktig med att äta FÖR mycket pasta och bröd. Mådde så jävla bra. Var pigg som en mört och skärpt som Albert Einstein.

Inte så illa för en då 39 årig tjomme!(maj 2011)

Sen kom den varma sommaren. Sitta på en uteservering och dricka en iskall Chablis hör ju då liksom till. Vi drog till New York runt midsommar och åt som hästar och drack glada drinkar till förbannelse. Så trevligt och så amerikanskt. Och att man lägger på sig i New York hör liksom då också till.

När augusti kom flyttade jag till Malmö och gjorde musikalen ”Legally blonde”.

Älskade Malmo och mina nya arbetskamrater och efter varje föreställning sprang vi ut och drack öl. Hösten kändes som en enda lång fest. Det låg ett kebabhak runt hörnet från den lägenhet jag hyrde och jag blev snabbt stammis.Dom älskade mig där och jag älskade deras kebabrulle.

Under föreställningen av ”Legally blonde” fanns det godis i varje loge. Jag åt alltid mest godis från allas skålar. Slutade träna och tänkte att jag tar tag i det i slutet på december när jag flyttar hem till Stockholm igen.

Visst, efter julgrisen och nyårssupén och med januari knackandes på dörren började jag träna med Cai igen, och jag tänkte ibland på vad jag åt. Jag skärpte mig i tre dagar, sedan åt jag en trerätters med vin och avec för att sedan skärpa mig i en dag till, sen dags för den stora godisskålen eller chipsregnet på kvällen för att sedan skärpa till mig i två dagar och sen blev det ett nytt resturangbesök. Eller en Calzone och en liter cola.  Älskar sånt!

Så har det rullat på. Just det, latte är en kär vän också. Älskar att dricka tre stooora latte om dagen, minst.

Har nu tränat i över två månader, tre ggr i veckan med Cai. Trots det har det inte hänt så mycket. Jag känner mig svag, trött och omotiverad och sugen på pizza.

Igår kväll fick jag nog. Då var det tredje dagen på raken jag hade varit ute på resturang och ätit god mat och druckit fantastiska viner. Nu är det stopp. Nu ska jag tillbaks till där jag var för mindre än ett år sedan. Luktar det 40 års kris, tycker ni?  Kanske lite men mest känner jag att jag måste rensa kroppen från allt skit och ändra på mina matvanor. Inte bli hard core men vill jag få bra resultat av min träning måste jag ju faktiskt tänka på vad jag stoppar i mig.

Jag känner mig taggad! Nu jädrar ska jag rena kroppen min. Och att jag fyller 40 är ett bra mål att sikta på. Fram till den 20e maj ska jag bli mer medveten, fortsätta träna, parta mindre, äta nyttigare och älska livet lika mycket för det.

Jag börjar med en frisk powerwalk till ”Kungsholmens pizzeria och kebab”.

Vaddå? Jag kan väl inte börja idag, bakis och skakis som jag är. Nä, imorgon börjar jag. Då åker tonfiskkonserverna fram.

Är det någon mer som hänger på? En av mina bloggläsare Nina är på, yes!

kram!

LOADING..