Nu kör vi, tjejer!

Madeleine, Lena, liveloveshopp, Anette, Nina, Mia, Jeanette och Maja! Nu kör vi!!! Flera som vill hänga på?!

Jag är inget facit när det kommer till träning och kost även om jag tycker jag har lite koll, men jag delar gärna med mig av det jag kan och vad som funkar för mig. Idag blev det en frisk powewalk runt Kungsholmen. Musik i lurarna och snabba steg framåt, att det är kallt ute ska aldrig vara något problem, det är bara att pälsa på sig. Min promenad tog 35 minuter och det tycker jag räcker på en söndag. Som man säger, den bästa träningen är den som blir av.

Efter promenaden traskade jag in till city och tog sikte på apoteket. Gjorde ett snabbt stopp på Espresso house och köpte en stor latte på lättmjölk. En latte om dagen får räcka. Inte två, tre stycken som jag annars gärna slurrpar i mig.

På apoteket köpte jag Berocca, det dricks varje morgon i det Hognerska/Lundstedtska hemmet istället för apelsinjuice.

Ikväll blir det sallad med räkor och kräftor och ägg.  Sallad, några tomater, gurka, rivna morötter,lite olivolja och rödvinsvinäger. Och en nypa flingsalt. Enkelt, nyttigt och mättande. Som dryck blir det en karaff iskallt vatten med lite citronsaft och några skivor citron som får flyta på ytan för att få det lite mer festligt. Utanför fönstret snöar det. Hej våren!…

Kram!

LOADING..