Nu kör vi, tjejer!

Annonsen laddas.

Madeleine, Lena, liveloveshopp, Anette, Nina, Mia, Jeanette och Maja! Nu kör vi!!! Flera som vill hänga på?!

Jag är inget facit när det kommer till träning och kost även om jag tycker jag har lite koll, men jag delar gärna med mig av det jag kan och vad som funkar för mig. Idag blev det en frisk powewalk runt Kungsholmen. Musik i lurarna och snabba steg framåt, att det är kallt ute ska aldrig vara något problem, det är bara att pälsa på sig. Min promenad tog 35 minuter och det tycker jag räcker på en söndag. Som man säger, den bästa träningen är den som blir av.

Efter promenaden traskade jag in till city och tog sikte på apoteket. Gjorde ett snabbt stopp på Espresso house och köpte en stor latte på lättmjölk. En latte om dagen får räcka. Inte två, tre stycken som jag annars gärna slurrpar i mig.

På apoteket köpte jag Berocca, det dricks varje morgon i det Hognerska/Lundstedtska hemmet istället för apelsinjuice.

Ikväll blir det sallad med räkor och kräftor och ägg.  Sallad, några tomater, gurka, rivna morötter,lite olivolja och rödvinsvinäger. Och en nypa flingsalt. Enkelt, nyttigt och mättande. Som dryck blir det en karaff iskallt vatten med lite citronsaft och några skivor citron som får flyta på ytan för att få det lite mer festligt. Utanför fönstret snöar det. Hej våren!…

Kram!


Jag hänger på:) ska göra mitt bästa:) började med 1timme på gymnet idag. De ska bli kul å läsa!! Kramis hejja!

Jag hänger på!! Själv fyller jag 40 den 24:e maj så jag kämpar på med dig!!
Kul att hitta en ny blogg!! Jag bor sedan många år tillbaka i Washington D.C. och tycker alltid att det är kul att hitta nya trevliga svenska bloggar!

hej andreas! jag är med och medverkar i årets rotary konsert i Katrineholm och har skickat ett mail till dig angående din medverkan förra året. hasse har parat med dig och du har sagt själv att du ska svara på frågorna. vi skulle bli vädigt tacksamma om du så fort som möjligt (gärna idag) för tidningen ska snart vara klar. kram moa

Hej, Moa! Förlåt, har inte hunnit svara! Jag gör det imorgon bitti!
Andreas

Hej på er! Är ledsen att erkänna, men det sket sig första dagen :( Min Lillprins fick ett krampanfall, så det blev knäckemackor och ostbågar till lunch!! Jag lovar nya tag imorgon! Kram till Andreas och alla tjejer som är med i utmaningen / Anette

Anette! Det är lugnt! Nya tag imorgon! Kommer komma med lite effektiva träningsknep i nästa inlägg, håll utkik. Knäcke och ostkrokar är ju gott….;)
Kram!

Ja lite träningstips vore ju kanon för någon som inte riktigt hittat något bra sätt att börja träna. Ut och gå själv är inte så kul. Har du några bra tips på hur man kan sluta vara så tokig i mjölk och försöka dra ner på det? För förska göra som du och din latte, max en kopp/mugg om dagen istället för 1 liter =)

Lena! Mjölk kan du dricka ett glas direkt efter träningen som återhämtningsdryck så behöver du inte sluta med den helt…:)

Skriv en kommentar