Fredagsrep inför krysset.

20120629-183227.jpg

Mosad avokado, skivat ägg och en sprutt kaviar på en knäckis kan eventuellt vara den godaste mackan som Gud skapat. Just saying. Och med en till så blir det en perfekt frulle.

20120629-183420.jpg

Repet med Sommarkryssets musiker gick galant. Dom är ju så bra och jag får en maffig och rungande kör till finallåten som är Frankie boys ”Thats life”. Ska även sjunga en annan låt tidigare i programmet och vilken det blir får ni se och höra imorgon.

20120629-183732.jpg

Efter repet åkte jag glad i hågen till ett möte som jag inte kan berätta mycket om just nu förrän allt är klappat och klart. Det har med min bok att göra, det är allt jag kan säga…
När jag skulle åka hem upptäckte jag att min fina plånka som jag fått av Cecilia Blankens i födelsedagspresent var borta med vinden. Vafalls, skrek jag i högan sky och ringde till sommarkryssets replokal. Där låg den inte. Hellskotta, också. Då fick jag hjälp av top cabs chafför Jonas som ringde några snabba samtal till deras växel. Jag åkte nämligen top cab till mötet och även top cab från mötet, då med chafför Jonas. Blev ni förvirrade nu? Det blev jag.
Ingen plånbok. Men Jonas fick mitt nummer ifall den som ett mirakel skulle dyka upp under eftermiddagen.

20120629-185448.jpg

Det finns mirakel! Jonas kom förbi med min älskling och allt låg kvar! Tack Jonas och tack Top Cab.

20120629-190246.jpg

Kram.

  1. Skönt det finns ärliga människor kvar ännu och hjälpsamma oxså,jag visste ej vad äta framför TV:n snart men det hjälpte du mig med Tack det blir rågmacka med avacado,ägg och räkor,Tar det imorrn oxså när kollar dig på sommarkrysset,Väntar på din bok,Skånekram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..