Dejt, dejtare, dejtast?

Nu ska vi se. Vad har hänt dom senaste två dagarna? Jo, det här:

20120719-014333.jpg

Regnet forsade ner när jag skulle på en enkel liten lunchdate med min älskade Petra. Och när jag säger en enkel liten lunch så menar jag verkligen en enkel liten lunch. Petra var nämligen sugen på soppa. Okej, soppa. Tänk nu, Andreas. Vart kan man få en enkel liten soppa mitt i Stockholm? Baguetter med svettig ost och skinka går det ju att få tag på överallt, sushihak vimlar det av och sallader kan man få i vartannat gathörn. Men soppa? Tänk nu, Andreas. Tänk…

20120719-014756.jpg

Helt plötsligt slog det mig! Sibiriska soppköket på Roslagsgatan, för bövelen! Har aldrig varit där men om det nu prompt ska ätas soppa till lunch så måste väl detta stället vara det mest optimala när det kommer till Soppa. Eller?

20120719-015353.jpg

20120719-015408.jpg

Jo tack. Det finns soppor, och sen finns det SOPPOR. Sibiriska soppköket(jag tror stället hette så men det kan lika gärna hetat Sibiriens soppkök eller soppa Sibirien) bjöd på en balja soppa. Vi tog båda en varsin kantarellsoppa och dra åt helvete vad smaskig den var. Hit kommer jag definitivt gå igen. Mer soppa till folket!

20120719-015853.jpg

20120719-015910.jpg

På kvällskvisten hade jag middagsdejt med min gamla polare Åsa och en bautastor sushitallrik på ”East”.

20120719-020404.jpg

Efter middagen trampade jag hem på min vita älskling, mätt och glad och trött i ögat.

20120719-020643.jpg

Det var igår tisdag det.
Idag onsdag har jag tränat med min PT Cai (aj) och repat inför en kommande spelning. Men jag såg mest fram emot kvällen då jag hade ytterligare en middagsdejt med två finfina vänner. Det är mycket middagsdejter den här veckan och jag älskar’t!

20120719-021026.jpg

20120719-021043.jpg

Tess och Anitha var mina girls för aftonen och vi njöt av tapas och Sangria och massa härligt tjejsnack, oss girls emellan.

20120719-021201.jpg

Kvällen fortsatte på ”Sturehof” då burlesqueartisten Dita Von Teese satt vid bordet brevid och åmade sig smakfullt. Jag mesade ur och vågade inte gå fram och be att få ta en bild men det vågade Anitha. Proffs!

20120719-021359.jpg

MesLundstedt tog istället en suddig paparazzibild på Dittis när hon trippade iväg på sina skyhöga Loubotainskor mot närmaste taxi.

20120719-021607.jpg

Fina Danny dök helt plötsligt upp som gubben ur lådan och hängde en stund tillsammans med mina dansare från mitt Mellonummer ”aldrig aldrig”. Ja, dom dansade även med Danny i hans ”amazing” så dom är ju i praktiken även hans dansare. Fast mest mina….

20120719-022018.jpg

Ja det var min tvådagarsprognos. Jag vågar knappt säga det men imorgon ska jag på ännu en till middagsdejt. Det är den sista för den här veckan. Det blir dejt nummer 4 Och efter det går jag i ide.
Kram, fina ni.

 1. Nämen tjena mittbena!
  Såg att du vart på mitt jobb och käkat, det missade jag…haha
  Eller jag hörde att du vart där när jag kom och jobbade nästa dag :)
  Kul att du gillade Soppan, Testa Hummersoppan nästa gång, den e grym! Och Seafood är oxå fantastisk om man gillar skaldjur :)
  På soppköket kan man vara stort över att jobba, det är extremt sällan nån har något annat att säga än att det var den bästa soppan dom ätit! haha
  Och till och med Kronprinssesan har vart där:)
  Jaja, kul att du/ni hittade dit!
  /Hampus Bleckberg

 2. Jo hej..igen. Glömde. Kanske ska komma till skott och få till att ändra profilen nu..jag menar 39?? Come on..that’s old :)
  Kram

 3. Hm, du e bara för go på nåt sätt..! :) Tycker om att läsa om dina dagar, blir glad av din skrivstil..du e allt lite rolig minsann :) Faktiskt!

 4. :) Örülök. Köszönöm. :) Ééééés már megint ott tartok, hogy dicsekednem kell a magyar kajával. Ha levest szeretnél, akkor a magyarok által kedvelt húsleves (nyugi valódi csirkéből), vagy ami még jobb pulykahúsból, sok-sok zöldséggel, metélt, vagy csigatésztával, vagy grízgaluskával, hmmm. Tudod, milyen jó illata van, amikor fő? Garantálom, hogy mind a tíz ujjad megnyalnád utána! Tényleg fincsi leves :) Legközelebb biciklizés közben és főleg! sötétben, ne fényképezkedni tessék, hanem az útra figyelni! Köszi! :) Boldog vagyok hogy láthattalak Téged és Tesst is :) Kram Magdi (Bp.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..