Galen kväll med Herbalife

22 juli 2012 8 kommentarer
Okategoriserade

Idag stod det ”frösundavik, Herbalife” i schemat.

20120722-002527.jpg
Anlände i frösundavik vid 17 tiden för sound check tillsammans med Maria som var kvällens pianist. När hon inte spelar piano är hon inte bara en av mina bästa vänner utan också ägare till det management som jag ligger på, Unlimited management. Vi har känt varandra i………nu måste jag tänka…. Jo, vi träffades första gången 1987 då hon kompade den lilla kvarteren som jag var med i då, blott 15 år och nästan okysst. Vi hette ”Stage four” och dom andra nykläckta medlemmarna var Lisa Nilsson, Lizette Påhlsson och min kompis Peter Jöback. Några år senare började jag jobba på Wallmans salonger och Maria var våran pianist. Efter några år startade Maria ett eget musikevent/bokningsbolag som har gått som en dans i flera år och idag har hon 5 glada anställda som bokar en salig blandning av artister till firmafester, konserter och föreläsningar. Även om jag och Maria inte jobbar så jätteofta ihop(förutom att hon är lite av min chef och vi ses ofta på kontoret, så klart) är det alltid lika kul när vi får mussisera ihop. Som ikväll.

20120722-003702.jpg
Min ”sångpartner in crime” för kvällen var den alltid lika härliga och grymt duktiga Micke Grahn.

20120722-004700.jpg

20120722-004714.jpg
Okej, jag lägger ut den här bilden igen så ni hajjar grejen: Om ni tycker jag ser glad ut så är det ingenting mot vad gästerna var ikväll. Salongen var fylld med folk som jobbar med ”Herbalife” och maken till ett mer piggt, raskt och allert gäng får man leta efter. Från att Maria la första ackordet på pianot tills att vi sjöng den sista tonen på finallåten så stod alla sprättiga herbalife-are upp, klappade frenetiskt, dansade euforiskt, tjoade och busvisslade, filmade, fotograferade och sjöng med till 100 procent. Det blev nästan som en galen rockkonsert. Eller ett väckelsemöte. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Något där emellan, kanske. Under hela kvällen var energin på sin högsta alptopp och när vi vid 22 snåret tackade för oss hade festen bara börjat.
Jag måste nog ta och prova en Herbalife shake eller två om man blir så där tokig och bananas. Fast på ett kul sätt. På ett extremt vaket sätt. Jag, Micke och Maria spelade och sjöng tills vi dröp av svett och stämbanden nästan gav upp. Det var verkligen en maxad och kul spelning

20120722-010435.jpg
Vårt omklädningsrum var egentligen ett gigantiskt lekrum.
Här är jag Pippi i tygtub.

20120722-010542.jpg
Det gick även utmärkt att ligga lite ledig i denna följsamma tygtub.

20120722-010702.jpg
Kramade gosdjuren. Dom var mjuka.

20120722-010737.jpg
Lagade mat på minispisen. Resultatet blev lite smaklöst.

20120722-010950.jpg
Hästen heter Blanka.

20120722-011026.jpg
Chillar i minilogen.

20120722-011054.jpg
Hatar krokodiler.

20120722-011156.jpg

20120722-011230.jpg
Tack och godnatt Micke och Maria för en grymt kul spelning.

20120722-011251.jpg
Och tack och godnatt ”Herbalife”. När ni nu går och lägger er. Jag skulle tippa på att ni släcker lampan om en sisodär två veckor…..

8 kommentarer

No, ez aranyos beszámoló! :) Mondtam én, hogy még gyermek vagy! De, maradj is az! Csuda jó, hogy a Tiéd lehetett egy egész játszószoba :)) Nem kellett senkivel sem civakodni a játékokon :) Én is élveztem volna, hogy újra játszhatok. :) Jól áll az a színes zsák és a tűzhely mellett is nagyon aranyos vagy. És mit főztél? Megkóstoltam volna. :) A hüllőket nem szeretem és, hogy pont ott :o ragadjon meg! Ilyenek ezek a krokodilok ;) A fellépéseidről lehet látni majd valahol valamit. Örülnék neki. Jó pihenést és szép napot!
Kram Magdi (Bp.)

Mina 15kg i övervikt försvann tack vare Herbalife och de har ej kommit tillbaks…testa andra drycker men deras är godast så testa och man blir pigg som sjutton oxså,Skånekram

Szia András! Nem tudtam hogy tudsz magyarul.
Mikkor fofgsz énekelni magyarul? Olyan jo dalokat tudnál énekelni mint például: kombiné kombiné…csipkés kombiné :)
Puszi / Atilla Bp

Tack Andreas för en underbar kväll med stämningen på topp. Du, Micke o Maria har förmågan att få alla att ”go bananas” Vi längtar redan till nästa gång.
/Janne

Skriv din kommentar här!
Kedves Attila!
Azt nem tudtam, hogy a Művész Úr beszéli a nyelvünket, de azt látom, hogy a magyar helyesírással hadilábon állsz.
Mikkor helyesen mikor (egy k-val) és mivel kérdőmondat , a végén írásjelet kell tenni..

Skriv en kommentar