How great thou art

[youtubeplay id=”hgfLIz7eX5U” size=”medium”]

Trillade över ett nytt  underhållningsprogram på youtube härom dagen. ”Duets” heter det som går ut på att fyra kända sångare (popsångerskan Kelly Clarkson, Rn’b sångaren John Legend, Countrysångerskan Jennifer Nettles och soulsångaren Robin Thicke) letar efter den perfekta duettpartnern. Dom söker land och rike runt efter den där speciella rösten och personligheten som kan vinna hela klabbet. Dom kända sångarna väljer sedan ut två stycken talanger som dom coachar under programmets gång och självklart sjunger duetter med. Det är otroligt amerikanskt smörigt med vaseline på kameralinsen, och jag  älskar det. Jag har kollat igenom flera klipp från denna serie och fastnade med en liten tår i ögat när jag såg en duett mellan Jennifer Nettles och hennes ena sångupptäckt John Glosson. Blev lite mer religiös än jag redan är när dom sjöng psalmen ”How great thou art” så smäcktande vackert. Rekomenderar att ni sätter på hörlurar när ni lyssnar. Det låter sååååå mycket bättre då, annars blir det rätt platt. Varsego!

 

  1. Szép dal és valóban szépen énekelték, de nekem Anna Maria Espinosa – Andreas Lundstedt – (FIRE) duett sokkal, sokkal jobban tetszett! Aki látta, az tudja, hogy miről beszélek! Ha nem láttátok nézzétek meg! Édesek voltak! :) Kram Magdi (Bp.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..