Traggel…

Imorgon sjunger jag på Mälarpaviljongen. Ska bli superkul ich jag är supernervös. Ska sjunga tio låtar jag aldrig sjungit tidigare så idag har jag tragglat text och sen har jag tragglat ännu mer text.

20120731-002227.jpg

Mellan tragglingen hann jag iväg på ett en timmes hard core träning med min PT Cai. Det var skönt att svettas lite speciellt när jag åt 15 glassar i lördags och har fortfarande svår ångest. Ja, ni läste rätt. 15 päronsplitt. Jag är manisk när det kommer till just päronsplitt. Det har hänt många gånger att jag slurrpat i mig 15 splittisar men det var ett bra tag sen sist. Men i lördags hände det. Jag gick till Daglivs för att köpa frukost och kom hem med GBs 15 pack päronsplitt. Så här går det till när jag ska äta dom: Jag tar ut 3 i taget. Från frysen, alltså. När dom 3 är uppätna hämtar jag 3 till. När dom är uppätna hämtar jag 3 till. Ja, ni hajjar. När jag är klar har jag inte bara tappat känsel i tungan utan min hjärna har fått allvarliga frostskador.

20120731-002821.jpg

Men innan man kommit dit så är det sååååå gott. Jag älskar verkligen päronsplitt om det nu är någon som ännu inte riktigt förstått det.

20120731-002934.jpg

När jag berättade för Cai om mitt glassinferno föll hans orakade haka mot det svettiga gymgolvet och han såg till att plåga mig å det grövsta som straff.

20120731-003114.jpg

Kvällen tillbringade jag med att traggla vidare med mina sångtexter samtidigt som jag fick besök av en liten nyckelpiga som trivdes bra på mitt ena prinskorvsfinger. Hon fick sitta där tills hon tröttnade och flög iväg mot nya rafflande äventyr.

20120731-003531.jpg

Nu ska jag traggla mig till sömns.

20120731-003607.jpg

Kram!

  1. Känner igen mig där fast jag köper magnum 10 st och äter allihopa samma dag…sen tar det 1månad innan nästa gång för det mesta,Skånekramen

  2. Ajaj, már megint itt vagyok :o Az alábbi megjegyzéshez: nem átalakulás :) Csak elírás Magyi :)) még jó hogy nem mogyi :) Szóval Kram Magdi (Bp.)

  3. :) Huhhh, nagyon jól nézel ki! ;) 10 dal? Egy teljes koncert! Ne izgulj, menni fog! Csak lazán! Te olyan profi vagy, hogy nem lehet probléma 10 dal. Viszont a fagyival most vigyázni, mert a torkod megfázhat és az a hangodnak árthat. Én is szeretem a fagyit, nagyon is! Tök mindegy, hogy milyen ízű! Ez az utolsó kép nagyon vicces :) Mi ez? álcázást tanulsz? Látom egyre jobban megy a fotók manipulálása! Ügyes vagy :) Sok sikert holnap <3
    Kram Magyi (Bp.)

  4. 15 päronsplitt!!!??? Craaaaaaaaaaaazzy… Jag kan nog ens inte få i mig en halv.. ;-) Men det är nog för att jag inte tycker om den glassen så mycket.. För jag ska inte säga nåt då det finns mycket annat gott jag kan äta mycket av. :-P

    Önskar dig lycka till då på Mälarpaviljongen imon! Hoppas att texttragglandet ger resultat! ;-)

    kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..