Bubbel och burgare

Tji fick jag.
Planen var att styra av kvällens festiviteter efter mitt extremt jobbiga brummande i mina öron pga att ha stått nära en gigantisk högtalare i över två timmar på Prideparaden.
Men sen kröp det i benen. Kan inte sitta hemma och sura. Jag ville ju kolla in när Lena Ph skulle köra i Prideparken och även njuta av Agnes vackra uppenbarelse. Så blev det.

20120805-225834.jpg

Lena var grym som alltid och efteråt surplade vi champagne halva natten, skrattade och sjöng allsång. Ja Måns Z var också med i gänget så det föll sig liksom naturligt då.

20120805-230008.jpg

Sent på natta(eller om det var tidig morgon) tackade jag och mina kritvita Nikeskor för oss och tog en taxi hem till sängen.

20120805-230249.jpg

Söndagens cykeltur gick till Mälarpaviljongen. Solen gassade, mina öron mådde bättre, jag hade grym musik i lurarna på låg volym(Robin Thicke), fåglarna sjöng stämsång och asfalten vibrerade. En perfekt sommardag.

20120805-230644.jpg

Petra mötte upp mig på Mälarpaviljongen och jag kastade mig över min hamburgare med geggiga tillbehör efter att den var beställd, betald och serverad. Jo, lite lätt bakis kanske man var. Men det försvann. Efter att jag hävt i mig en smulig hallonpaj med extra grädde.
Ja, min söndag var inte mer gastkramande än så.
Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..