Laserdome

Då har vi fått tillbaks det där vädret som
dominerat största delen av sommaren. Regn. Rusk. Blah.

Petra och hennes systerdotter Lizette hämtade upp mig vid lunch. Laserdome stod på schemat.

20120806-192023.jpg

Jag har prövat på laserdome för typ 15 år sedan. Vill minnas att det var sjukt kul. Och sjukt jobbigt.

20120806-192120.jpg

Lizette vägrade att låta mig få fotografera henne, hon var snabb som en gasell och tog skydd bakom bilen så fort jag höjde min iPhone för att sno åt mig en bild på den söta varelsen. Till slut fick jag en bild. På tre hårstrån.

20120806-192304.jpg

Jag och Petra var lite nervösa innan vi skulle ner i laserdome-källaren men Lizette lugnade oss och sa ”det är bara att skjuta”. Ok. Då är det väl bara att skjuta då.
Jag, Petra och Lizette fick ta på oss västar och vara det blåa laget. Våra motståndare var snorungar. Ättriga, snabba och skoningslösa. Tyvärr fick man inte ta några bilder under spelet och det var nog lika bra det. Vi fick råstryk.
Men det var kul. Och toksvettigt. Snorungarna var tydliga proffs. Dom skrek ”döda Alcazarkillen!!” och ”ta Petra!!!”. Jag fräste tillbaks ”ungjävlar” och dom skrattade gott åt gammelgubben Lundstedts små utbrott. Dom var snabbare än sina egna skuggor medans jag och Petra jobbade mer i slow motion. Lizette var grym så hon mejjade på och räddade våra skinn vid flera tillfällen. Det här vill jag göra igen. Men då med kompisar i min egen ålder. Snorungarna sopade ju mattan med zebralängder. Vi hade ingen chans.
Jag kommer komma tillbaks, var så säker. Men då med förstärkning.

20120806-193324.jpg

Tog en promenad hem och mötte ett tiotal stadskaniner i parken. Nu är dom här och förökar sig snabbt som blixten. Sen skjuts dom av. Ganska makabert egentligen men görs det inte blir det kanininvasion.

20120806-193642.jpg

Kvällens förätt: sallad med Caesarsallad och vatten. Varmrätten är inte bestämd än men det lutar åt tonfiskröra i tomatsås. Det är det enda som finns hemma i skafferiet och jag är INTE sugen på att gå ut i rusket. Man tager vad man haver. Tonfisk i tomatsås får det bli.

20120806-193822.jpg

Borde kanske ta in min cykel.

20120806-193853.jpg

Jag gör det senare. Nu tänker jag jäsa i soffan hela kvällen.
Kram

  1. Hallå!?!? Lever du eller??? Knäckt av regnet eller kanske Laserdome? Fatta tangenterna och låt oss få skratta lite nu! Kram!

  2. Nyuszmusz :) A nyúl nagyon szapora állat, de aranyosak! Hmmm..:)) és azon a képen, ahol a Petrával vagytok, Te direkt csinálsz úgy, mint a nyuszika? Legalább egyetlen fotót engedett volna Lizette, persze megértem őt, nem mindenki szeret szerepelni! Fincsi saláta, én még rátettem volna a tonhalat is. Nem félted a biciklid? vigyázz! :) arra járok és elhajtok vele! Szuvenííííííír! ;) Mondták már, hogy fekve is jól nézel ki? hi,hi :)) Jó pihenést, szép éjszakát :* Kram Magdi (Bp.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..