Mama Mia

20120811-021536.jpg

Jag och min stora panna har tillbringat hela dagen med att strosa runt på Londons gator och torg.

20120811-021736.jpg

Så skönt att bara gå i blindo och se vart man hamnar, liksom. Jag hittar rätt bra i
stan men försökte välja dom gatorna jag aldrig tidigare gått på. Gatorna runt Covent garden är ju väldigt mysiga. Kollat i massor med klädaffärer men inte hittat något jag älskar. Fastnat på någon uteservering och bara suttit med min latte och kollat på förbipasserande.
Men framåt kvällen var det dags för musikal så jag tog mig till west end där alla teatrar ligger.

20120811-022447.jpg

Solen var på väg att gå ner när jag hade bestämt träff med mina nyvunna vänner Fredrik och Simon. Dom har en svensk bekant som är med i ”Mama Mia” och han hade fixat biljetter till oss att se på föreställningen.

20120811-022642.jpg

När jag stod och väntade på boysen vid Leicester Square fick jag ragg av en viss miss M. hon var en parant liten sak som visste vad hon ville. Det visste jag oxå. Jag skulle på musikal.

20120811-023100.jpg

Jag såg mama Mia när den gick i Stockholm och såg fram emot att se den engelska versionen och med svenska Andreas Gyllander i en av huvudrollerna.

20120811-023245.jpg

När vi kom till teatern hade Andreas fixat så vi fick ett eget litet bord med skumpa som vi fick smutta på innan föreställningen och under pausen. Otroligt trevligt av honom.

20120811-023427.jpg

Om jag säger så här: musiken är ju så sjukt bra och man blir lite mallig att sitta där som en liten svensk och se och höra hur 1500 pers i publiken sjunger med i varenda ABBAlåt. Föreställningen var rolig, charmig och småbanal. Vissa av sångarna var rent ut sagt kassa. Det sjöngs riktigt illa och ibland lät det till och med falskt på sina ställen. Men så fanns det några som var superduktiga, hade komisk tajming och sjöng väldans bra. Andreas var en av dom, tack och lov. Jag ger mama Mia 2 badbollar av fem möjliga. Men det är bara för att några sög ordentligt. Annars hade det blivit 4 färgglada badbollar.

20120811-024402.jpg

Kvällen avslutades på ”ducksoup” som är min kompis Cajsas stamställe.

20120811-024528.jpg

Några glas vin senare var det dags för hemgång.

20120811-024639.jpg

Imorgon bitti ska jag besöka Londons bästa tandläkare. Min käft ska få sig en rejäl omgång. Mer om det imorgon.
Kram

  1. Szia! Csodás napokat tölthettél Londonban. :) Az olimpiai záróünnepségen ott voltál? Tudod, megint megállapítottam, hogy George Michael (jó, persze beteg volt és hál’ Istennek meggyógyult, de!) hangja meg sem közelíti a Te hangodat! Most nem fejteném ki a véleményem, hogy ő miért is lett ekkora sztár! Senkit sem szeretnék megsérteni, vagy megbántani. De, ami a lényeg, hogy Te sokkal jobb vagy!!! És nem hízelgek, nem vagyok elfogult. Ez tény!!! Aki mást mond az csak megy a tömeg után, vagy csak irigy! Ezt szerettem volna neked megírni, mert újra ezt éreztem, ez jutott az eszembe! További jó pihenést és szórakozást kívánok neked. És énekelj még nekünk nagyon sokáig! Köszönjük <3 :* Kram Magdi (Bp.)
    (Elnézést, hogy újra magyarul, de lehet, hogy a múltkor sem volt a legjobb a fordítás és nem szeretném, ha elferdült, vagy téves, bántó dolgok jönnének ki a hozzászólásomból!)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..