En del sv svenska sommaren

15 augusti 2012 163 kommentarer
Okategoriserade

20120815-013713.jpg
Dagen börjades med fotografering för tidningen Qx. Mer än så får jag inte säga än att galanta lättklädda herrar även var med. Dock inte på min bild. Fan. Bilderna kommer ut i september.

20120815-013921.jpg
Sedan var det dags för en del av sommaren, nämligen allsång på Skansen.

20120815-014027.jpg
Kände mig rätt pärtig när jag lämnade lägenheten i min nya stass.

20120815-014126.jpg
På Skansen hamnade jag brevid skådespelerskan Maria Lundkvist som jag hängde med en del under inspelningen av ”fångarna på fortet” som kommer att visas om några veckor. Vi tog i från tårna och sjöng för full hals med i alla allsånger. Min vän Sarah sjöng sin nya fantastiska ballad skriven av Mauro Scocco, ”nu vet du hur det känns” och min andra vän Petra gjorde ett komiskt nummer med Anna Granath.

20120815-014456.jpg
En toppenskön allsångskväll. Kändes lite som den sista sommarkvällen. Fasen vad sommaren kom och gick med raketfart i år.

20120815-014612.jpg

20120815-014625.jpg
Efter Skansen åkte vi och käkade kött och drack vin. Gudagott var det. Kom på att jag inte hade ätit sedan frukost. Inte så bra.

20120815-014854.jpg
Tack Måns för ikväll!

Sen måste jag bara få säga att det känns som jag har tappat allt vad bloggande heter. Hittar ingen inspiration och jag tycker bara jag upprepar mig hela tiden. Läser någon min blogg över huvud taget? Jag vet att några gör det. Men är det bara 10 pers som läser? Jag bara undrar, liksom. Ni kan väl hojta till snälla ni där ute. Behöver lite pepp. Behöver några glada utrop eller bara en kram. Eller några ord som får mig att hitta glädjen att fortsätta blogga. Även om jag inte känner er där ute så skulle det vara gott med ett litet tecken på att det faktiskt finns lite folk där ute. Vill inte låta som en ynklig klagotyp men jag känner mig nog lite så. Just nu. Lite nere. So, hit me!
Peace out.

163 kommentarer

Jag läser! KOlalr varje dag efter nått nytt.. gillar blandningen du ger och mest dina och Petras upptåg som var mer i din förra blogg.. ;) men gillar allt!

Jag läser, varje dag! Gillar din blogg mycket, skrattar ofta högt när jag läser, du skriver så bra med en härlig mix av allt. Så sluta inte att blogga!
Kram till dig!
Kati

Skriv din kommentar här!
Ja! Vi läser, vi är beroende av din blogg så snälla, snälla, snälla sluta inte skriva…..Du ger oss lite guldkant i vardagen och många skratt när du bjuder på dej själv och på A.L!

Jag är här varje dag men jättedålig på att kommentera lovar att bättra mig. Älskar din humor och att läsa det du skriver du gör det jättebra.
Kram !!

Jag läser varje dag! Du skriver med en otroligt humoristik ton och jag kan lätt skratta åt dina små berättelser. Det är kul att få en inblick i ditt liv, både artistisk och på det privata planet. Ser också fram emot din bok. Ska bli gripande att läsa men hoppas också att din humor kommer fram i boken. Hoppas du orkar fortsätta blogga, jag kommer att fortsätta läsa så länge du kör på. Hepp hepp! Kram!

Skriv din kommentar här!
Læser hver dag, du har fået mig til at tage tur til Stockholm, dejlig by. Glæder mig til din bog. Flotte tænder, de lyste op på Allsong. Kram fra Danmark

NEJ!!! Du får inte sluta, Jag läser varje dag och älskar din sjukt roliga humor. Att få följa dig både i arbetet och i vardagen är inpirerande och roligt. Så kom igen !! Vi är många som älskar dig <3
KRAM KRAM KRAM <3<3<3

Skriv din kommentar här!
Hej jag läser varje dag,men är dålig på att kommentera.Så du får inte sluta skriva, det är så underhållande att läsa.

Jag läser med din blogg, den är jättekul att följa. Du måste tänka på oss ”vanliga” tråkiga människor som inte har nån glamour i våra liv, vi vill snylta lite på ditt…haha. Så fortsätt förgyll vår vardag! Hälsa Sarah att jag älskar hennes sång, skulle inte ni kunna göra en duett ihop, ni har så bra röster båda två. Kram

Andreas – snälla, sluta inte blogga! Det är så roligt att få en inblick i din vardag som vad du än tror är bra mycket glammigare än mitt (skulle dock inte vilja byta :) )!
//Sara

Jag har precis hittat hit och sa igår till min kille när jag såg dig på tv att du är askul och att din blogg fått mig att skratta högt flera gånger!! Så fortsätt blogga!!

Jag har precis börjat läsa din blogg så sluta inte nu. Anledningen till att jag ”hittade” dig är att såg dig inför ditt Sommarkrysset-uppträdande på Gröna Lund i juni. Mina söner åkte karuseller och jag satt i solskenet och såg/lyssnade på ert genrep. Du har en grym pipa och det var därför jag satte mig där överhuvudtaget!!! Din blogg är kul, jag gillar din humor.

Jag läser! Du skriver bra – har skrattat högt flera gånger, familjen kommer springande o undrar vad som är så roligt :-) Sluta inte! Såg dig på Allsången igår – snygg stass!

Älskar din blogg Andreas! Du har sån skön humor och om
jag såg dig så skulle jag ge dig en kram! Sluta inte blogga! Kram!

Jag läser varje dag och skrattar ofta åt din sköna humor! Sluta inte blogga, vi är ju många som gillar dig! Många kramar från Göteborg.

Håller med någon annan här din blogg är lika viktigt som kaffe på morgonen! Så 1000 peppningar! Sen vill jag bara säga att jag lyssna på ditt sommarprat från 2010(?) igår! Så fantastiskt bra!!! Tantan mittemot mig på tåget kolla rätt knasigt när jag satt och skratta och grät om vartannat! Kram kram

Läser, gillar, underhålls, skrattar. Du gör mig och uppenbarligen många fler glada av att läsa dina härliga inlägg och bilder!
Pepp-kram

Pepp Pepp Pepp! Klart vi finns! Klart vi läser!
Livet går upp och ned och den delar vi alla, det gör dig äkta. Fint att säga att det är tungt. Men vi finns här, vi lyfter dig.
Du vet, det finns ett talesätt, Draken lyfter i motvind!

Men som jag vart glad när du började blogga igen, det går inte för sig att sluta nu! Vem ska då förgylla arbetsdagen??? Så, tack på förhand för kommande inlägg.

Mig kan du lita på, det vet du!!! Du får inte sluta blogga, vad är det för dumheter? Livet går upp och ner, det vet du också. Du kommer igen!!! Och nu har du fått massor av kommentarer, inte bara av mig, hehehe, så du ser ju, VI ÄLSKAR DIG och din underbara blogg!!!
Pussåkramånypistjärt <3

hej pa dig!
jag ar inne varje dag och laser, sa keep on going.
du upprepar dig inte, det ar ju sa har livet ar.
stor kram tesa. ( forlat att mina a,a och o inte har prickar)

Jag är en snart 40+ kärring som läser din blogg varje dag. Din blogg förgyller min (arbets)dag. Det är jättekul att få vara med på ett hörn av ditt liv.

Hejsan Andreas, är inne och läser din blogg varje dag, så sluta inte. Känner mig också lite låg, brukar bli det när sommaren går mot sitt slut, i år har den ju inte heller varit något vidare. Kram

Läser din blogg så fort det kommer ut ett nytt inlägg =) Gillar verkligen att du har mycket bilder!!! Kan du inte nån gång berätta om hur det var att ”komma ut” och hur du och kärleken träffades =) Om du nu inte redan har gjort det förstås. Men då kanske du kan länka till dessa inlägg =)

Hej Andreas!
Blev väldigt glad när du började blogga igen, följde dig tidigare på PW’s sida. Försöker gå in varje dag.
FORTSÄTT!!!!!!!!!!!!!!!! Carin

läser sjääälvklart din underhållande blogg så ofta jag hinner.. tycker du skriver så himla roligt, sen verkar du va en underbar människa också:)så sluta inte blogga tycker jag och säkert många med mej också. stor kram från gävle!

Hojt!
Fantastisk blogg av en underbar person!
Löv it!
Sluta inte!! Blev så glad när jag hittade igen dig efter förra blogguppehållet :)
KRAM

Hej!
Jag är en utav oss som väldigt gärna läser din
blogg och gjorde det även när du bloggade
i ”Pernillas Värld”. Måste absolut peppa dig, älskar
att läsa din blogg då ditt underhållande och i mitt tycke
komiska sätt att skriva tilltalar mig väldigt mycket.
Så snälla fortsätt bjud på dig själv!
Kram Pernilla H

Jag läser! ;) Tycker att du gör ett bra jobb med bloggen. Jag bloggar om inredning i stort sett dagligen sedan mer än fyra år tillbaka. Man får sina dippar och kanske behöver man en paus ibland (svårt när man bloggar för en tidning förstås). Kram!

Läser din blogg varje dag! Jag älskar ditt sätt att skriva och jag älskar din humor. Skrattar ofta högt åt dina inlägg. Du är så likable att du känns som en riktig kompis trots att vi känner varandra endast genom bloggen. Du är så äkta och fantastisk. Här snålas inte på superlativen för du är så värd dem:-). Fortsätt blogga för du gör det så bra!

Hej Andreas! Har precis hittat din blogg och tycker den är bra skriven och rolig att läsa! Du har en härlig humor! Fortsätt blogga!

Jag läser den varje dag och har stor behållning av den så du understår dig inte att sluta ;) Man tycker ju man känner dig nu så man får nog lägga band på sig om man skulle se dig ute och inte bara skutta fram och ropa hejsan :D Du och jag ska förhoppningsvis ses den 2 juni nästa år i Uppsala på ett event där du ska sjunga. Då om inte förr får jag väl skutta fram….eftersom jag är med och arrangerar det. Till dess vill jag fortsätta läsa här.

Jag läser!! Läser min 10 bloggar men det är din som är den bästa, din som gör mig sur om den inte är uppdaterad. keep up the good work!!

Nu är vi 65!!! :-) Gillar din blogg jättemycket, du har en härlig komisk stil i ditt sätt att skriva som gör mig glad! Så sluta inte!!!

Stor kram från Småland

NEJ!! Du får inte sluta blogga. Din blogg är en av de bästa. Fortsätt bara att skriva som du gör för du har en härlig underbar komisk stil när du skriver och det är jätte kul att läsa. Stora Kramar fr Anette

Skriv din kommentar här!NEJ!!! Du får absolut inte sluta blogga, det är helt underbart att läsa din blogg.
Jag måste berätta att jag har beställt vinet som du drack under eran roadtripp i Skåne. Jag återkommer om det var såinihelvetsjuktgott vin:-)) KRAM på dig

Men mitt lilla hjärta!
Inte ska du känna såhär?! Klart jag ivrigt läser bloggen å glädjs av att göra de, finner inspiration å du är en skön å underbar förebild i många sammanhang! Jag kan hålla med om att jag inte vart den bästa på att kommentera eller höra av miged feedback här:( ledsen för detta å ska genast ta tag i de:) jag vill såklart att du fortsätter skriva om alla dina påhitt å de du vill dela med dig av till oss här!:) ser sjukt mycke fram emot allt som väntar dig med boken å allt annat me såklart!:) hur ser de ut på artiskfronten, va ligger i pipen där?:) något man kan boka in fram över då ja längtar ihjäl mig efter att se dig på scen?!!:) tips på hur dina träningspassen ser ut för att få mig å komma igång? Mat tips på god lätt mat? Resor/ställen man kanske ska besöka som du rekommenderar? Ja, u name it! Kör på vet jag, för jag vill inte veta av att du slutar med bloggandet!! Du är en helt fantastisk människa med så mycke att berätta å lära oss:) ta hand om Dig sköning!
All min kärlek i den störasta å varmaste kramen du kan tänka dig! Från mig till dig!!!<3 puss å kram

Klart vi läser! Och jag sa det inte när jag tänkte på det för nån vecka sen, men DAMN vad du tränat på bra!! Sjukt snygg, bra inspo! Så himla rolig är du också, snääääälla fortsätt blogga :)

Oj då! Dax att skriva nåt då..Jag läser din blogg nästan varje dag :). Kul oxå när du serie-skriver små historier!
Fortsätt blogga så förgyller du och massa andra vår vardag :)

Hej Andreas. Jag läser din blogg varje dag och den /DU får mig på så bra humör :) Så härligt att få en glimt in i ditt liv. Du verkar ha kul :) Jag blir själv peppad till att börja träna och att umgås mer med nära och kära. Kram från 35åriga 3barnsmamman Mia

Hej hopp! Läser din blogg nästan varje dag och tycker du är underbar! Förstår dock om det kan bli jobbigt imellanåt att komma på nåt att skriva, man kan inte alltid vara på topp! Men lite pepp hoppas jag ändå att du fått :-)

Hej!!
Läser din blogg varje dag och skrattar högt nästan jämt. Du skriver så roligt och målande, det känns som man varit med på dina äventyr :-) Fortsätt skriv för bövelen!! ;-)

Jamen visst är vi här!
Om du saknar inspiration och vill ha tips så vore det kul att se hur ni inrett ert hem, du och din man. Men inläggen du skriver nu om träning, möten, resor, kompisträffar och kalas är hur kul som helst att läsa så det är bara att köra på som förr!
Kram

Jag läser varje dag och blir alltid lika glad. Det är kul att hänga med lite i din vardag. Du sprider verkligen glädje och värme så sluta inte! Tack för en toppenblogg:)

Jag ääälskar din blogg. Läser den varje dag. Gillar din humor och självdistans. Tycker om de små berättelser du gör av vardagshändelser med tillhörande bilder. Skulle vilja ha mer Nklas i bloggen nu har du knappt nämnt honom på flera veckor, då blir man orolig att det inte är bra mellan er. Ni verkar annars ha en mycket kärleksfull relation.

Har du ingen besökarstatistik till din sida? Är många bloggare som redovisar antalet besökare i detalj. Skaffa det så du ser att vi är många som läser dig men dåliga på att kommentera.
Du är varm, ärlig, rolig och härlig.
Jag följer dig dagligen och hoppas att du inte lägger ner utan fortsätter blogga.
Kram!

/Bodil

Andreas! Számomra Te vagy Svédország első számú előadója! Szépen kérlek, hogy továbbra is írd a blogot! Nagy megtiszteltetés ez nekem, mint rajongónak, hogy napról napra, még ilyen formában is szórakoztatsz! :) Én mindig olvasom, hozzá is szólók, bár azt gondolom, hogy merész vállalkozás a részemről! :) Bohókás és vicces vagy, nagyon hiányoznának az írásaid! Engem érdekelnek a fellépéseid és az is, amit mondasz, gondolsz dolgokról. Sokan szeretünk, ez most jól látható! Nagyszerű előadó és csodás ember vagy. Nem hagyhatsz itt minket csak úgy….! :) Köszönjük, köszönöm, szeretünk <3 Kram Magdi (Bp.)

Hej! Läser din blogg och även om jag sällan skriver här så uppskattar jag den mycket, gillar killar som bloggar, eftersom det verkar vara ett kvinnodominerat område annars :) Nåja, downperioder kan man ju ha när som helst, ta en bloggpaus och kanske hitta lite inspiration? Vi väntar tålmodigt jag lovar ;) kramisar Ullis

Åh jag läser din blogg ofta, älskar att läsa om din vardag (och fest!). Den är en av mina favoriter och din humor får mig ofta att sitta o skratta för mig själv. Hoppas du fortsätter. Kram från Malmö

Här kommer en stor bamse kram till dig! Som du redan märkt så är vi många som följer dig och uppskattar att du tar dig tiden att blogga. Men jag förstår att det ibland är svårt att hitta inspirationen, men man behöver ju faktiskt inte blogga VARJE dag.. även om vi uppskattar det och vill läsa något nytt varje dag. ;-)

Första gången jag kommenterar någon blogg (följer flera). Läser här dagligen och gillar din blogg så himla mycket. / en civilekonomisk småbarnsmamma i Stockholm

Jag läser din blogg varje dag så du har nog många som följer dej.Fortsätt gärna med ditt skrivande.Du får en liten kram från mej.Den STORA får en annan man som också är i artistbranchen.Ha det gott Andreas.

Nej, dina inlägg med A.L är helt toppen! Efter en riktig bajsdag läste jag din blogg och där fanns ett klipp av AL, efter att ha sett klippet hade jag så ont i magen och kinderna värkte efter allt skratt att jag var tvungen att se de igen. :) Snacka om bra uppåt tjack!
(hoppas han snart kommer på besök) Puss o kram!

Hej svejs. Gillar din blogg och hoppas verkligen att du fortsätter. Många glada inlägg. Tycker om din musik och vill bara säga Keep On Rocking. Kram från Halmstad

Här får du en BAMSEKRAM o ursäkta att man e så dålig på o kommentera *skämmes lite nu*… Gillar ditt avslappnade sätt o blogga så PLEEEEEASE, sluta inte!!

Jag är en av dina finska läsare – du e otroligt rolig och duktig på att skriva, så fortsätt absolut att blogga. Vill följa med ditt intressanta liv & din sköna personlighet även i fortsättningen!

Goa, roliga Andreas din blogg är grym! Läser den alltid med ett leende på läpparna. Du skriver på ett otroligt underhållande sätt. Följde din blogg redan när du ”hängde” på Pernilla Ws sida och saknade den något enormt när du slutade:( Gissa om jag blev lycklig när du började här! Hoppas du fått lite pepp av oss alla så att du orkar bita i när det känns lite trist o vardag! Massa kramar =)

Hej underbara människa! Du har så sjukt rolig humor så jag har många gånger suttit och tjutit av skratt när jag har läst din blogg! Det är klart du måste fortsätta. Jag blir alltid på toppenhumör när jag läser din blogg :-) Kramisar

Bästaste Andreas! Jag läser dagligen. Kommenterar aldrig. Inser att jag är en riktig snåljåp som bara tar för mig av din till synes outtömliga energi och uppenbara sköna humor utan att ge en endaste kommentar… Förlåt… Fullkomligt ääälskar din blogg!!!

Skriv din kommentar här!
Hej Andreas. Såg dig på allsång på skansen på TV igår. Jag har för några dagar sedan börjat följa din blogg. Hoppas verkligen du fortsätter skriva, kommer läsa den i alla fall nästan dagligen. Hoppas du har något framträdande i stockholm snart så man får se dig ”live”. Inväntar också ditt boksläpp. Bor också på kungsholmen sedan länge och tycker det är lite konstigt att jag aldrig sett dig i fridhemsplan. Stor kram till dig :)

NEJ du får inte sluta blogga, Är ju ett av mina kvälls nöjen att läsa din blogg ( Gud vad det lät tråkigt) :) Älskar din humor och allt du får vara med om. Kommentarar tyvär inte men ska bli bättre på det. Keep on going strong . :)

Läser ALLTID din blogg för du skänker så himla mycket glädje och härlighet på nåt sätt. Du genom din blogg förgyller i alla fall min vardag. Så du får absolut inte sluta blogga!! Genom dig hittade jag och min bff appen Mirrors så den använder vi när är nere och behöver lite sköna skratt. Då spelas en film in och skickas till kompisen! Så låt A.T spela in en liten trudelutt o garva loss till så blir det lite knasighet och skratt åt sig själv en liten stund!

Du är ju kungen av bloggosfären! Så himla pricksäker, rolig, hjärtlig och inte så jäkla dryg och ”märkvärdig”. Du är en skön kille, liksom. Jag gillar dig! Storkramen från Västerbotten

O jävlar! Jag tänkte att klart du ska ha en pepp, kul att 130 andra också tycker samma sak! Du är väldigt omtyckt Andreas! Kram till dig från fd bloggkollegan här. /Louise

Skriv din kommentar här:
Jag läser din roliga härliga livfulla glamorösa blogg varje dag! Hoppas du fått tillräcklig energi och motivation av alla kommenterar för att fortsätta blogga!!!
Stor kram

Ååh Andreas din blogg är ju roligast i världen!! Jag och mina kompisar brukar alllltiiiid Smsa så foort du skrivit något, så man inte missar!! Hahaa… Sluta aldrig blogga, man får värkligen alltid ett leende på läpparna när man läser dina texter om dina galna upplevelser! Du får ju lixom till och me det att låta roligt att gå i maktsfären!!! Du är uuuunderbaaar!!!!!

Skojar du???Du är den absolut roligaste bloggaren!Det är bara för kul att följa dig och dina äventyr…Så är det bara,så nu får du bara inte besvikna alla oss!!;)

åh, jag läser din blogg varje dag Andreas, alltid! jobbar nattskift och har lite tid att surfa runt då, dina texter är fint skrivna och du verkar vara genuint snäll och rolig att vara med. sluta inte blogga! älskar allt med bloggen! <3

Andreas!!! jag läser din blogg varje dag!!! Tänk på allt du tagit dig igenom, allt du uppnått som artist och människa! vi finns här ute för dig :) stor bamsekram till dig!

Jag är här och läser Andreas. Har haft ett ofrivilligt internet-uppehåll pga blixtnedslag i huset, men är nu tillbaka och läser i kapp. Din blogg är en av mina favoriter, så fortsätt som du gör så blir allt bra. kram

Hej Andreas!
Nu ska jag ge dig lite att gotta dig i. Samt svälja lite av min värdighet. Det är du värd.
1. Din blogg får mig att må bra.
2. Ditt ordförråd och din humor inspirerar mig mer än vad någon annan någonsin har lyckats göra.
3. Du är så jävla klok. Nu har du aldrig skrivit något särskilt deep eller politiskt (vilket du gärna får göra!), men jag är duktig på att döma. Du är smart, helt enkelt, vilket lyser igenom så starkt. Hur coolt är inte det? Du behöver inte ens anstränga dig för att lyckas framhäva kompetens. Haha, för egen del känns hela livet som en process av ansträngning. ;)
4. Lyssnade på ditt sommarprat imorse. Jag blev så berörd att jag började gråta (Nu känner inte du mig. Men det krävs mycket innan jag fäller tårar. Inte ens när Gilbert Grape bränner upp sin fete, döda mor).
Vet dessutom inte riktigt varför jag grät, men inte för att det var sorgligt. Snarare för att det var så fint. Och för att du är så modig – både på ett professionellt och privat plan.
5. Du verkar vara en sådan himla fin vän. Bara att du åker till Allsång för att kolla när dina vänner uppträder. Eller alla fina saker du har skrivit om P.M. Ha Ha bara era videoklipp visar ju hur nära ni står varandra… Som när Petra konstaterar att du luktar kräk. Eller när du skrattar och säger ”nej” som respons när hon påpekar att hon inte behöver en tandblekning utan har ett solrosleende ändå.
6. Förstår inte alls varför jag skriver detta i punktform. Eller jo. Fick också en lista som denna av en kompis för inte så längesedan. Blev bajsglad. Läser den varje gång jag känner mig lite depp och då är det smidigt och bra med punkter! Bara att bocka av liksom. Tänkte att du kunde använda den här listan på samma sätt. Kanske blir sämre effekt när en främling skriver och inte en vän dock… Men shit the same. Ego-boost som ego-boost. Vi alla behöver det.
7. ”Hittar ingen inspiration”? Jesus bananas dude. Snedvriden bild av din egen blogg… Det enda jag SER är inspo! Du är grym!!!
8. Jag läser såklart din blogg tills jag blir en gammal och grå småbarnsmamma m. hus och hund. Tills dess: Glöm inte att du är bäst. Och sköt om dig!

Och appropå din bok…. ’’ hoppas ni alla fina bloggvänner kommer vilja köpa ett ex’’
Bajsar björnar i skogen och har påven en fjantig hatt, OFC köper jag den. Som sagt. Med ditt sommarprat vann du min respekt för all framtid.

ÅÅÅÅÅÅÅ Amanda, jag älskar dig! skrattar högt. Jag blir bajsglad av att du och alla här inne peppilepeppat mig å det grövsta. Shit asså. Ni får hålla era hästar(hold your horses låter ballare) så jag inte går och blir störsk…;) Nä ni, det kommer aldrig hända. Stor fet kram till dig! Och alla andra. Vet inte om jag riktigt hinner ge var och en en personlig kram så jag buntar ihop er. Härligt, dekadent och alldeles… alldeles underbart. Kram!

Jag läser din blogg! Sluta för guds skulle INTE att blogga! Du är ju så rolig och skriver massa bra, kloka och knasiga inlägg!!
Kram Mija

Lilla Hjärtat…. Din blogg är två tummar upp, fem badbollar av fem möjliga och mycket lattjolajbans!!! Ser fram emot att läsa din bok. /Karin

Ah, jag är KASS på att kommentera. Men, jag hoppas att du vet att jag läser. Jag har ju för tusan din blogg sparad som en ”app” på min hemskärm i iphonen. ;-)
Du är världens bästa och jag är så oerhört glad över att kunna gå in här och få ett leénde på läpparna när livet i övrigt pissar på en. ;)
Stora kramar!
/S (utan B)

Åh finaste Andreas ! Jag läser din blogg varje dag ! Jag uppskattar den otroligt mycket ! Din värme, glädje, humor samt alla tänkvärda saker du tar upp om vad som är viktigt i livet ! Ser fram emot att få läsa din bok. Kram

Din blogg är en av mina favoriter! Du har ett grymt roligt sätt att skriva på. :) Jag har ett önskemål, dock… skulle du kunna göra bilderna större när du lägger upp dem? De är alltid så små!
Kram

Du är så himla rolig att läsa om och bjuder på hela din fantaskt fina själ…. sluta aldrig dela med dig…. största kramen!!!

Jag läser och skrattar och rycks med! du skriver verkligen från livet… jag följer 5 st.. Montazami, Bagge, Perelli, Magnus C(ja jag vet,, ) och dig… läser ALLTID din sist för den är BÄST! (inget fjäsk, jag gör så..) OCh min dotter äslkar när du låter som du har tagit luft från en ballong o sjunger knäppa grejer… hon frågar varje vecka ”har andreas gjort nån ny sång” Hon är 8 :) Kram!

Jag läser din blogg, inte varje dag men ofta. För att du vågar bjuda på dig själv och du får mig att le och skratta!
Du är fin att titta på oxå!! Synd att du är gay..;) Jag ska absolut läsa din bok! Ha en fortsatt fin helg! KRAM

Hej Andreas
Jag läser din blogg och tycker att den är väldigt bra och rolig att läsa=) tycker du verkar vara en väldigt go kille! Gillar din ärlighet och omtänksamhet så jag hoppas du fortsätter med din blogg!! Kram påre

Jag läser din blogg!!!!!!!!!! Den är väldigt underhållande och rolig. Många fina bilder. Fortsätt snälla!!! Kram kram

Och du har läsare i Kanada!! Du skriver så roligt och får
Mig att fnissa till av ditt sätt att uttrycka dig och beskriva händelser. För bövelen är en favorit… :)

Skriv en kommentar