Andreas Lundstedt

Tack, finaste bloggvänner

andreaslundstedt

Herre min je! Jag är helt mållös. Tack tack tack för all pepp.

20120816-033729.jpg
Här är jag. Den osminkade sanningen. Helt oretuscherad. Tårarna har fallit i omgångar under hela dagen. Jag har varit blödigare än ett vampyroffer idag. Helt urvattnad på energi och glädje. Så tack för all pepp och kramar. Jag kan riktigt känna er värme stråla ända fram till min dator. Tack för att ni har med era fina ord hjälpt mig fylla på mer bensin i min kropp. Helt sjukt. Tack. Tack. Nu fick jag en skön kick i arselet som heter duga! Ni är bara bäst. Jag hoppas jag kan hjälpa var och en någon gång då ni känner er nere. Jag menar det. I owe you, guys. Tack.

20120816-034907.jpg
Och idag, som en skänk från ovan, eller snarare som ett brev på posten, kom min bok. Nu är den klar! Helt overkligt. Jag är rörd, tacksam och stolt!
Snart kommer den i butik och jag hoppas ni alla fina bloggvänner kommer vilja köpa ett ex. Det är en viktig bok som angår oss alla. Man behöver inte ha HIV för att känna igen sig. skammen, sorgen, hopplösheten. Rädslan att tro att man inte kommer bli älskad för den man är, eller för det man har. Rädslan att ha blivit drabbat av något så obeskrivligt jobbig som gör att livet ibland inte känns värt att leva. Så kände jag då. Så känner jag inte nu. Men resan till där jag är idag har varit rätt lång och knagglig. Allt detta berättar jag om i boken. Berättar även om andra mer lättsamma saker som hur jag blev upptäckt av Alexander Bard, melodifestivaler, min första kärlek, mina år i New York m.m. Jag är så stolt över min bok och över Cecilia Blankens som hjälpt mig skriva och paketera min historia om mitt liv på ett så fint sätt. Jag är så tacksam över livet. Inget jag någonsin tar för givet. Livet är skört. Men livet tar han om en. Bara man vågar se rädslorna i vitögat. Spring rakt mot rädslan. För jag lovar, när man tagit sig igenom rädslan så mår man så mycket bättre. Det lovar jag . Jag har varit där.
Nu babblar på jag en massa, skyller på vinet jag druckit. Har som ni förstått varit ganska så sentimental idag, och som pricken över i:et satt jag helt plötsligt med min egna bok i knäet.

20120816-040552.jpg
Hej jag heter Andreas LundStedt och jag är författare.

20120816-040625.jpg
Firade att boken äntligen är här med att bli bjuden på brakmiddag av min fina vän Petra. Tog självklart med mig min bok så Petra fick dela lyckan med mig.
Efter middagen åkte tant Mede hem medans jag drog ner på stan för att träffa lite folk. Kvällen slutade med att jag stod och dansade på klubb W, eller om stället heter Wall, har ingen koll.

Nu kroknar jag ner i sängen. Glad, peppad, sömndrucken och jävligt stolt.
Puss, bästa ni!

 • http://staffancarlholdenfacebook staffan carl holden

  Skriv din kommentar här!tycker om dig andreas puss och jätte kram staffan det behövs människor som du lindraw babsan

 • Cilla Andersson

  Hej och GRATTIS till din bok!
  Kommer du att vara på bokmässan i Göteborg?

  Kramar från Cilla i Skåne

 • Linda

  Ang förra inlägget – din blogg ligger på min flik med Favoriter!
  Gillar din stil, din humor, dina historier!

 • Malin

  Vilken vacker bild! Man vill både skratta och gråta samtidigt för man blir så rörd och känslorna går rakt genom skärmen. Ha en fantastisk helg och njut av allt slit du lagt ned som du nu får skörda av.

 • Sandra Nyberg

  Jag försöker läsa din blogg i alla fall 2-3 dagar i veckan. Det roligaste är när du gör dina video klipp ( så skojigt) Men jag gillar även ditt sätt att skriva .. Du verkar vara en toppen grabb med massa energi ( fortsätt med de ) Ha de bra

 • Lina

  Jag vill bara skriva och säga ett stort innerligt tack till dig. Har haft ett jobbigt år bakom mig men du har varit en av dom som fått mig att le och kunna koppla bort allt emellanåt. Hoppas att du fortsätter blogga och jag får följa med dig i fortsättningen också :).
  Stor inspirations kram från mig!

 • Lotta

  Åh va spännande! Äntligen är boken här, å jag ska då absolut köpa å läsa. Älskar din blogg! Storkramen på rä!

 • Madelén

  Underbara vackra fantastiska magiska Andreas, du får mig att gråta av lycka när jag läser detta inlägg:) beundrar din ärlighet å öppenhet här!!!:) fantastiska du!!! Jag längtar enormt efter boken, tror att den kommer hitta sin plats i mitt hjärtat. Kärlek till dig!!! <3 puss

 • http://blogg.amelia.se/lindasliv Linda

  SLUTA ABSOLUT INTE ATT BLOGGA… SNÄLLA. Jag vet att jag är några dagar för sent men jag kommer alltid i kapp…
  Och din bok ska jag definitvit köpa. Det blir perfekt till hösten (efter vårt bröllop i oktober)
  Ta hand om dig och de dina.
  Stor kram Linda

 • Nina

  Det blir definitivt ett måste att ha i bokhyllan!!
  Kramar <3

 • Anne

  Måste kännas häftigt att hålla en färdig bok som man själv skrivit. Nu inväntar jag en bokignering, då kommer jag och köper boken. Hoppas du fick en trevlig kväll på Wall. Kom förbi och dansa loss lite på Golden Hits på Lördag vetja. Kramar i massor till dig

 • http://linette.nu Linette

  Jag heter Linette och driver linette.nu där jag bland annat tar upp ämnet kvinnomisshandel. I min första bok, som jag skriver på i dagsläget, vill jag ha med anonyma berättelser och erfarenheter från alla som på något sätt kommit i kontakt med just kvinnomisshandel. Läs mer om boken och berätta din historia på http://linettestridh.wordpress.com/projekt/bok-om-kvinnomisshandel/.

  Grattis till boken Andreas!

 • Mimma

  Kan man ha sån tur så att det blir en boksigneringsturne’ ?!. Hoppas hoppas. Kram = )

 • Rigmor

  Grattis till boken, underbara människa! Längtar tills jag sitter med boken i min hand.Ska absolut köpa den. Kram!

 • Marie

  Om jag inte har helt fel så tror jag att jag har läst att det inte är helt ovanligt bland författare att de drabbas av en depp i tiden kring utgivningen av deras senaste böcker.
  Då är allt utom författarens kontroll och så snart boken kommer ut på marknaden kan alla läsa och bedöma den, inte bara boken blir bedömd utan även författaren. Kan det vara något sånt som du har drabbats av kanske.

  • http://blogg.amelia.se/andreaslundstedt andreaslundstedt

   Marie! Det kan mycket väl stämma.

 • Veronika

  Grattis till boken fina Andreas!
  Ser fram emot att läsa den. Kramar

 • B-M

  Åh, va kul! Jag kommer att köpa boken såklart! Ska bli jättekul att läsa :) Kram kram

 • Petra

  Fina du, precis som jag tweetade för ngn vecka sedan, kan knappt vänta på din bok.! Så här har du en köpare!
  Kram

 • Sara

  Grattis till din bok! Eller grattis kanske man inte skriver, det är ju inte direkt så att du har ”fått” den. Hårt arbete ligger bakom kan jag tänka mig.

  Jag ska absolut köpa och läsa den. Gillar ju både dig och Blankens.

  KRAM

 • mrsC

  sent pep från münchen – sluta inte! vad skall jag då sitta och fnissa åt för mig själv när jag smygläser din blogg här på mitt gråa finansjobb så långt ifrån din värld fylld av vardax glam och glamour som du beskriver med så härlig humor och glimt i ögat. ;-) keep up the good work! *kram*

 • Bodil

  Sitter här med morgonteet och blir rörd till tårar av ditt inlägg. Fint.
  ”Mitt positiva liv” – vem kom på den tvetydiga titeln? Mycket träffande och bra.
  Ha en bra dag.

  Kram.

  • http://blogg.amelia.se/andreaslundstedt andreaslundstedt

   Bodil! Tack. Det var jag som kom på titeln. Kram

 • http://wonderwall09.wordpress.com/ Margot

  cant wait to buy it! I LOVE YOU u’r the best!!! <3

 • Camilla

  SJÄLVKLART ska boken komma i min ägo! Din blogg är helt fantastisk. Och att du som är en sån inspirerande person behöver pepp oxå förstår jag helt klart. Får alltid höra hur glad, positiv, engagerad och hur mycket jag ger av mig själv till andra. Något som jag trivs med och älskar men ibland kan det även bli för mycket för personer som oss. Då vill jag stänga in mig i ett mörkt rum, äta chips som jag är tokig ut för att sedan komma ut och vara den sprudlande person jag är igen. Så du har lite down just nu men det får du ha. Kram C

 • carina

  GRATTIS till boken!!!! ska läsa den! kram

 • Ani

  Skriv din kommentar här!
  Kedves Andreas!
  Grattis till boken!
  Szeretünk és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok örömet fogsz nekünk még szerezni a művészeteddel.
  Kram!

 • Annsofi

  Vilken härligt känslosam bild! Du måste förstå att för oss helt vanligt dödliga så är det Jättelätt att tro att ”ni kändisar” har jordens självförtroende och alltid är på topp… När vi ju egentligen vet att det yrke du har valt tyder på att du förmodligen är ganska bekräftelsesökande…! Du verkar vara en jättetrevlig kille och jag avundas dem som finns i din närhet.
  Kram!

 • kicsimagdi60

  Szia! Gratulálok! Kívánom, hogy legyen nagy sikere a könyvednek. Imádjuk az őszinteséged és mindent, amit csinálsz. Nagyon örülök, hogy boldog vagy. Csodálatos örömkönnyek :) Hopp és milyen komoly szerző. Most irigy vagyok, hogy Petra már olvassa! :) Szeretünk! legyen szép napod! Kram Magdi (Bp.)

 • Annika

  FINA ANDREAS!!!! Det känns bra att vara en av alla som gjort dig lite gladare. OCH NU FORTSÄTTER VI KOMMENTERA HÖRRNI!!!!
  Grattis till boken! Tips: Kan du inte ha någon tävling och lotta ut ett ex? Eller kanske två t o m?
  Stor kram!

 • Kati Kahlin

  Grattis till din bok!!! Den ska jag läsa så nu ska jag titta in på Bokus och lägga in en beställning.
  Kram Kati

ANNONS
ANNONS