Gabriels bok

Går omkring lite småmallig över att boken äntligen är klar. Tittar på den, blir varm i hjärtat, bläddrar i den lite sporadiskt, himlar med ögonen och fnissar. Lägger boken åt sidan för att äta min lunch. Sneglar mot soffan där boken ligger och fnissar igen. Ruskar på huvudet, äter upp maten, ställer in tallriken i disken, går in på toan och kissar, tvättar händerna och går fram till soffan för att kasta ett glatt getöga mot boken. Knasigt. coolt. Overkligt. Stort.

20120817-023237.jpg

Men nog om min bok nu. Ska vi inte prata lite om min tränade rumpa som äntligen är hård som isblock? Nä. Vi pratar om andra böcker. Som t ex en bok som är högaktuell just nu, min vän Gabriel Forss självbiografi ”Äntligen”. I kväll var det bokreleasefest och jag åkte dit med min kompis Sofie och Petra för att ta del av Gabriels stora dag. Gabriels bok handlar om hur det är att vara gay och tampas med gud, i korta drag. Ska bli jätteintressant att läsa hans bok.

20120817-024234.jpg

Gabriel kanske är mest känd som Sveriges bästa körledare och har en egen gospelkör som heter ”One voice” och som är en av Sveriges bästa körer när det kommer till Gospelgenren.
”One Voice” bjöd på vackra låtar mellan Gabriels fina prat om sitt liv. Kände igen mig på flera sätt, det där med rädslan och tron på att man inte räcker till.
En fin kväll som slutade med dans in på sena natten på ”Noppes”. Jag tog inga bilder min tönt, det blev liksom inte av. Sorry. Imorgon lovar jag att ha Iphonen fastklistrad mot vänster öga så det blir lite mer bilder i nästa blogginlägg! Basta!
Tack än en gång för era peppkommentarer. Det är för er jag bloggar. Och jag gör det så gärna nu när jag förstår att ni gillar det.
Kram!

 1. Snygg bakdel , och resten ser jäkligt bra ut oxå. :) Eftersom falamomma är min mamma så kommer jag oxå att läsa Gabriels bok och kommer absolut att läsa din. ska bli så roligt och spännade att läsa om ditt liv. :) Förstår att du är så stolt över den. Inte många som kan skriva om sitt liv. Kram

 2. Önskar jag fick känna på din hårda rumpa! Blev i juni lämnad efter 18 år och är lite väl ledsen just nu! Vill ha värme, kärlek, skratt och igen kärlek! Men har två underbara barn som är det bästa jag ”gjort/fött”. Ska köpa din bok och tänka på den underbara författaren. Förstår du egentligen vilken genomgod människa du är. Önskar jag bodde nära dig och var din vän…tror vi skulle komplettera varandra väldigt bra!

 3. Jag har beställt ett signerat x av Gabriels bok.Man ska kanske inhandla din bok också.Det kan bli spännande att läsa hur det är att vara Andreas.Lycka till med lanseringen av ditt verk.Snygg bakdel förresten.

 4. Förstår att du är stolt över din bok, att det känns stort. Jag skulle också vilja skriva, skriver massor men en bok…. svårt! Tänk, DU ÄR REDAN stor som artist och så nu detta!!! Fantastiskt! Vilket känns störst, artisteriet eller boken? Kanske inte går att jämföra och kanske inte ännu eftersom boken är helt färsk?
  Jaha, blir nästa inlägget om isblocksröven? Hahaha! Kram igen som vanligt!

 5. Skriv din kommentar här!
  Tack för en fantastisk blogg.
  Du bjuder alltid på dig själv, och man blir så glad!!!

 6. Förresten, du borde säga lite högre än till mig i kommentarfältet att din strålande boktitel kommer ifrån dig själv.

  ; )

 7. Jag är flitig på Stadens bibliotek.
  Men två böcker ska jag köpa i höst; din och Gabriels.
  Ser fram emot det.
  Kram.

 8. Ååååh va bra, skulle inte klara mig utan din blogg! Sååå rolig! Ska bli väldigt spännande att läsa din bok! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..