Nobis och muffins

Ibland vill inte mina vänner att jag ska ta kort på dom för dom vet någonstans att det lär hamna i min blogg förr eller senare. Och det måste man ju respektera. Så klart. Så jag kan berätta att jag och en vän möttes på hotell Nobis uteservering där vi drack lite vin och åt charketurier i form av lufttorkad skinka, salami, Parmaskinka och något annat salt.

20120819-035936.jpg

Just det. Innan jag begav mig ner på stan hade jag grava problem att välja skor som skulle passa kvällen till ära. Det kändes som en blå kväll så det fick till slut bli mina blå Nikeskor som känns lika sköna som ett par norska ulltofflor.

20120819-040146.jpg

Överdelen var jag inte lika noga med. Tycker att det räcker med en färgklick på kroppen och det fick vara skorna som stod för det glada. Resten gick i grå T-shirt och solblekta beige chinos. Det ihopskrynklade ansiktsuttrycket lämnade jag hemma.

20120819-040402.jpg

Några som absolut inte har några som helst problem med att vara med på kort var Gabriel och Pernilla som dök upp lite senare på kvällen. Ja, mycket mer hände inte. Jo, Pernilla kissade i Berzelie park för toakön på stället vi hamnade på efter Nobis, club Rose, var så löjligt lång. Sen blev det inhandling av en citronmuffins på Steven eleven och hemgång. Muffisen blir en perfekt frukost imorgon bitti.
Ja. En rätt lugn och stadig lördag, helt enkelt.

20120819-041200.jpg

Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..