Andreas Lundstedt

Tropiskt och Treo....

andreaslundstedt

20120819-201033.jpg
Vaknade lagom kaxig i morse. Asså, jag älskar champagne. Det är sprudlande gott och man blir glad och sprallig. Rödvin är också gott men det kan ju göra en rätt slirig. Nej, skumpa är kul när man sitter med goda vänner och babblar loss. Man blir sällan fullfull på skumpa. Jo, om man dricker två flaskor, kanske. Men så mycket fick jag inte i mig igår.
Jag drack kanske 4, 5 glas under loppet av fyra timmar. Glömde det där med att varva med vatten, dock. Kanske är därför mitt huvud höll på att sprängas i små små atomer när jag slog upp mina små bruna och svullna morgonögon.
Men efter en treo och ett glatt glas Berocca blev jag människa igen.

20120819-201758.jpg
Upp på min vita hoj för en lugn cykelfärd genom stan. Stannade vid Espresso house för en latte på lättmjölk och satte mig i solen och tittade på förbipasserande samtidigt som jag kastade ett getöga på Facebook.

20120819-201943.jpg
Nästa stopp blev Apoteket. Sura uppstötningar distraherade mig något offantligt på min annars behagliga cykeltur så det inhandlades lite magmedicin. Kan det vara champagnens förtjänst, tro? Ja, det är nog så.

20120819-202216.jpg
Handling av mat och sen tramp tramp hemåt.

20120819-202300.jpg
Det tropiska regnet hälsade på senare på kvällskvisten. Det är rätt coolt när himmelen helt dramatiskt öppnar sig och drillioner tunga droppar blöter ner hela stan på nolltid. Väldigt tropiskt och uppfriskande.

20120819-202636.jpg
Kvällsmat.

20120819-202716.jpg
Tv-häng i soffan blir kvällens melodi. Och en påse chips. Inte ett ord till min PT Cai…….
Ni som undrar vart min sambo Niklas tagit vägen kan jag meddela att han är på konståkningsläger. Mer dramatiskt än så är det inte.
Kram!

 • Anne

  Undrar också, när kommer boken ut?
  Gott med kräftor..

 • Coco

  Andreas, when exactly is the book coming out? I will be learning Swedish from it :p Pusss

 • Emma

  Den där Berocca tabletten verkar göra underverk! Kanske ska testa den? Skönt att höra att allt är som det ska mellan dig och Niklas. Vart lite orolig ett tag. Kram

 • http://lillaulle.blogspot.com/ Ulrika

  Puh, hade faktiskt börjat undra lite vart Niklas tagit vägen. Tack snälla för att du lugnade mig :) Du verkar inte lida av ensamhet under tiden iaf. Kram på´re

 • Sara

  Det är så roligt när du blandar text och bilder så här. Det blir en liten historia att sätta i sig till kaffet.
  Tack för att du bloggar!

 • Anna

  Konståkningsläger, coolt! Berätta mer!

 • kicsimagdi60

  Persze, hogy megfájdul a fejed, ha a szemedbe vakuzol. De még így is szép :) Én még nem ettem rákot. :( Pezsgő, chips, hmm… ez rosszalló hümmögés! Az esőt nehogy ide küld, még szeretném, ha tartana ez a szép nyár ! És már ?korcsolya edzőtábor? Bár már itt is megkezdték a hoki edzéseket. Jó ejtőzést a kanapén, ma még nálunk ünnepnap van. Tűzijáték is lesz ! Bummm!! :) :* Ölelés Magdi (Bp.)

 • Annika

  NU kan vi andas ut när vi vet att Niklas inte är ute ur bilden. ;-) Du har ditt på det torra, jag mitt, men bloggvänner kommer vi vara forever. Oavsett du vill det eller inte. Pussåhej! :-)

 • Eleonor i Norrköping

  Jag ville bara skriva och säga att jag läser din blogg. Kan med handen på hjärtat säga att när jag känner mig nere en dag så direkt när jag vart inne på din blogg så blir jag sådär varm i hjärtat och sprudlande glad. Du verkar vara en super go kille och måste även säga att du är en människa som inspererar, så fortsätt vara den du är :). Kramen

 • Mala från Hälsingland

  Jag har firat min mamma som fyllde år i dag. :) Längesen jag drack champang , var längesen jag drack för huvud taget. :) Blev mamma för 5 mån sen så det beror ju på det. :) Sköt om dig. Kram

 • Bodil

  Har just begrundat solnedgången tillsammans med lite rödvin och övrigt gott sällskap.
  Det är för trist att något så gott som vin ska straffa en med huvudvärk.
  Champagne, däremot, gör bara gott. Tycker jag.
  Skönt att höra att Niklas frånvaro inte är värre än som du skrev.

  Kram.

 • http://www.livetscirkus.blogspot.com Tjillevippmorsan

  Men oj vad man missar när man lägger ifrån sig bloggvärlden- sluta blogga vavavava? Men sen såg jag dina glädjetårar och att du hade fått en hög med kommentarer gällande din blogg och det var ju för jäkla härligt för du ÄR verkligen fantastisk på en massa sätt.
  Och oh ja jag kommer att shoppeloppa din bok :) Och japp för mycket bubbel ger obehagliga magaktiviteter i den här magen i allafall och be aware- stora mängder chips ger samma lika effekt- är man chipsolist så vet man såna saker.. Tjing och kram!

ANNONS
ANNONS