En planlös och fartfylld lördag!

26 augusti 2012 9 kommentarer
Okategoriserade

20120826-161810.jpg
Gick och la mig trött och ynklig.

20120826-161922.jpg
Vaknade stark, glad och utvilad. Lördagen gapade tomt på aktiviteter och jag bestämde mig för att låta det vara så. Ta livet en timme i taget. Inte planera utan bara go with the flow. Om det skulle bli någon flow, det fick jag se.

20120826-162355.jpg
Pip pip, ett sms. Från Tessan. ”ett glas vin i eftermiddagssolen?” mmmm, det har ju varit flera kräftskivor och middagar efter varandra senaste veckan och jag borde kanske inte stå på för mycket ikväll. Jag tvekade i två sekunder. Sedan smsade jag tillbaka två tummar upp.

Augustisolen bländade våra ögon när vi satte oss på Nobis uteservering. Tessan hade varit och träffat en Shaman och jag skulle eventuellt följt med men backade ur i sista stund, så Tessan berättade istället om denna unga sak som alltså kallas för Shaman. Om ni vill veta vad det är kan ni kolla in mamitasthlm.se där hon säkert berättar om det mötet.

20120826-163220.jpg
Se där, ett charkblock. Så formidabelt.

Min kompis Sarah smsade ”hej, hinner du med en snabb fika? Kram.” klart jag gör. Tessan skulle vidare på någon födelsedagsfest och byttes ut med Sarah som tog hennes plats.

När klockan närmade sig halv sju och solen gömt sig bakom husväggarna pep det till i mobilen ”vad gör du ikväll? Jag äter ostron med min vän och sen tänkte vi hitta på någonting kul. Vill du hänga med?” Det var min kompis Andreas, eller Andy som jag kallar honom för att lättare kunna skilja oss åt, som ville ses.
Jag har ju som sagt sprungit på massa middagar och fester senaste veckan så jag vet inte…. Tänkte i två sekunder.
Tjugo minuter senare satt jag på resturang ”Daphnes” med Andy.

20120826-164153.jpg
Tänkte precis skriva att jag hoppade in i en taxi som tog mig till ”Daphnes” men så var det ju inte.

20120826-164311.jpg
Jag gick ju dit.

Tog inga bilder på ”Daphnes” eller på Andy och hans härliga väninnor Louise och Sofia men det blev baconinlindade dadlar, manchegoost med sådan där tjock balsamvinäger, en halv råbiff och ett glas dra-åt-helvete-vad-gott-det-här-rödvinet-var-,-killar-och-tjejer-!

20120826-164722.jpg
Då pep det till i mobilen. Fina Gabriel Forss hade tillsammans med Lets Dance- Tobbe varit och tittat på vår kompis Pernilla Wahlgren när hon gjorde sin första ”Stand up” någonsin för programmet med den hopplösa titeln ”mitt liv är ett skämt”. Gabriels sms löd ” vi ska till strandbryggan, kom förbi! Kram”.
Nja nu har det ju blivit en del festande senaste veckan så… Jag och Andy åkte dit på studs.

20120826-165448.jpg
Tog inga bilder där heller förutom en hel fotorulle med Pernilla. Det hade gått jättebra för hennes stand up vilket jag inte tvekade på en sekund. Pernilla är sjukt rolig och rapp i käften. Det luktar succé! Ska bli kul att se det avsnittet när Pernilla är med.

20120826-165739.jpg
Ett glatt gäng hade möhippa för en Johan. Eller blir det böghippa då? Eller gaysexa? Johan skulle i alla fall gifta sig med sin blivande man och gänget festade glatt och blev extra glada när dom fick syn på mig vinglandes förbi deras bord. Tidigare på dagen hade dom varit inne i en studio och Johan hade fått sjunga in Alcazars gamla schlagerdänga ” Alcastar” så jag blev lite som pricken över i:et när dom såg mig.

20120826-170232.jpg
Eller nja, jag kanske inte riktigt var pricken över i:et för Johan och hans gäng men jag blev oerhört smickrad och bjöd på ett leende och en fet grattiskram.

20120826-170443.jpg
Sen pep det till i mobilen och min kompis Lena skrev ”ska vi ses?”. Klart vi skulle. Jag och Andy tackade Pernilla och hennes posse, Johan och hans gaysexa och ”strandbryggan” och försvann vidare i natten. Det blev kräftparty på ”Teatergrillen” där folk var galna och dansade på borden medans Adam Alsing snurrade plattor.

20120826-170739.jpg
Någon gav mig en flaska cava som jag släpade runt på stället och toppade folks halvfulla champagneglas.

20120826-170859.jpg
Det var en sån där ”alla var där”-fest och jag glömde så klart att fota, ville inte störa i festyran. Jo, en som jag störde var energiska och alltid glada Martina Haag.

20120826-171057.jpg
Sen gick Lena hem, Teatergrillen stängdes och folk kastades ut och jag och Andy drog på Gayklubb. Där träffade jag upp Lets Dance- Tobbe som tog Andys plats då han kroknade efter en dans och åkte hem. Vi dansade tills vi var totalt plaskvåta. När klockan närmade sig 03 kroknade även jag och slängde in tävlingsdanshandduken. Men först gick jag och mumsade på en QP hamburgare på mackedonken med mina vänner Ronnie och Daniel som jag hittade utanför gaystället.

20120826-171444.jpg
Det blev en grym och planlös lördag. Idag blir det fanimej en pizza. En ”Grand”- tomat, ost, oxfilé,sparris, kronärtskocka och champinjoner. Niklas ska också få en. Han är tokbakis.
Jag är inte bakis men har sjuk träningsvärk efter att ha låtsas att jag var någon slags tiodansare igår natt. Tobbe böjde och svängde runt sig själv i dom mest omöjliga av dansrörelser på gayklubben och jag hängde på som om jag visste precis vad jag höll på med. Aj i min kropp idag. Det går nog över bara jag får min PIZZA!
Kram