Måste hålla ett litet tal….

Lite nervös är jag nog allt. Imorgon hålls
det bokreleasefest på Nobis hotell. En fest för att fira att boken är klar. Min och Cecilia Blankens bok. Känns så stort. Det är stort!

20120903-204006.jpg

Satt på kontoret idag och fnulade ihop ett litet tal jag tänkte läsa upp någon gång under festen. Några ord om boken och några tack till dom som varit med på resan. Och kanske lite annat, vi får se.

20120903-204314.jpg

Jag och Niklas toknjöt av en varsin Buffalo mozzarella som middag. Tanken var att steka på en mör köttbit som varmrätt men vi blev så mätta att det fick räcka med en varsin fet mozzarellaboll.

20120903-204449.jpg

Lånade den här vackra bilden från Gabriel Forss twitter. Blir varm i hjärtat.
Kram

 1. Hej Andreas! Tänkte bara höra om du redan har haft utlottning på din bok? Tycker inte jag borde missat det eftersom jag läser din blogg varje dag. Ha det bra!

 2. Skall verkligen köpa boken..den verkar vara så äkta och fin!Har nyligen börjat följa din blogg och tycker du är kanon fin människa..lycka till så mycket med ditt tal.de går säkert bra,du är ju van att stå på scen :)

 3. Boken är jättebra. Fin, rå, nära,rolig, smärtsam.
  Hatten av Andreas, Hatten av!
  Och Lycka till ikväll!

  /Kram Petra

 4. Spännande! Det kommer gå jättebra! Stort lycka till och kram!
  PS. Jag jobbar som personlig assistent. Min brukare är VARJE GÅNG på Allsång på Skansen och i lördags berättade hon att hon sett dig en av gångerna. ”Han är snygg!” sa hon. Jag utbrast: ”Jag KÄNNER HONOM!” för att i nästa sekund ångra mig och tänkte ”Men vad säger jag???” ”Gör du??” sa min brukare förvånat och jag ”Eh, nja, nu tog jag i lite, jag följer hans blogg…”
  Men så känns det när man läser din blogg, du skriver så himla personligt och bra! Fortsätt så! DS…. :-)

 5. Hoppas jag får hem din bok i dag. Längtar så att få läsa den. Kommer gå kanon på bokreleasen. Ha en riktigt bra dag.

 6. Roligt och jag har fjärrbeställt din bok via mitt bibliotek så får sms från dem så fort den kommit,jag har helt slutat köpa böcker p.g.a dyrt och sen läst dem så samlar de bara damm..Lycka till med allt i ditt liv

 7. Lycka till! men vet du skulle låna din bok på biblioteket men dom hade inte beställt den!!! så nu köper jag den istället.

 8. Lycka till Andreas det kommer att gå jättebra du är ju så fantastisk på att uttrycka dig. Ska absolut köpa din bok.

 9. Skriv din kommentar här!
  Held og lykke i morgen, har stadig ikke fundet et at købe din bog, jeg må nok vente til oktober hvor jeg skal til Sverige. Pøj pøj fra Danmark

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..