Måste hålla ett litet tal….

03 september 2012 11 kommentarer
Okategoriserade

Lite nervös är jag nog allt. Imorgon hålls
det bokreleasefest på Nobis hotell. En fest för att fira att boken är klar. Min och Cecilia Blankens bok. Känns så stort. Det är stort!

20120903-204006.jpg
Satt på kontoret idag och fnulade ihop ett litet tal jag tänkte läsa upp någon gång under festen. Några ord om boken och några tack till dom som varit med på resan. Och kanske lite annat, vi får se.

20120903-204314.jpg
Jag och Niklas toknjöt av en varsin Buffalo mozzarella som middag. Tanken var att steka på en mör köttbit som varmrätt men vi blev så mätta att det fick räcka med en varsin fet mozzarellaboll.

20120903-204449.jpg
Lånade den här vackra bilden från Gabriel Forss twitter. Blir varm i hjärtat.
Kram

11 kommentarer

Roligt och jag har fjärrbeställt din bok via mitt bibliotek så får sms från dem så fort den kommit,jag har helt slutat köpa böcker p.g.a dyrt och sen läst dem så samlar de bara damm..Lycka till med allt i ditt liv

Spännande! Det kommer gå jättebra! Stort lycka till och kram!
PS. Jag jobbar som personlig assistent. Min brukare är VARJE GÅNG på Allsång på Skansen och i lördags berättade hon att hon sett dig en av gångerna. ”Han är snygg!” sa hon. Jag utbrast: ”Jag KÄNNER HONOM!” för att i nästa sekund ångra mig och tänkte ”Men vad säger jag???” ”Gör du??” sa min brukare förvånat och jag ”Eh, nja, nu tog jag i lite, jag följer hans blogg…”
Men så känns det när man läser din blogg, du skriver så himla personligt och bra! Fortsätt så! DS…. :-)

Skall verkligen köpa boken..den verkar vara så äkta och fin!Har nyligen börjat följa din blogg och tycker du är kanon fin människa..lycka till så mycket med ditt tal.de går säkert bra,du är ju van att stå på scen :)

Skriv en kommentar