Köp boken här!

Vill ni köpa min bok 10% billigare?!

Här  kan ni beställa ”Mitt positiva liv”.

Ange koden ”positiv” i kassan.

 

Perfekt höstläsning och en viktig bok. Hjälp till att slå hål på stigman runt HIV.

Tack och kram, fina ni.

 

 

  1. Oj oj jag läste och läste och läste och på en dag hade jag läst ut den. Och nu har jag redan börjat läsa om . Så bra. Ord kan inte beskriva hur BRA den är. Fick mig att tänka om kring en massa saker. Du är bäst ingen protest.. ^^

  2. Jag köpte din bok i måndags och läste ut den i Onsdags! Vilken fantastisk bok du skrivit och vad modigt att vara så självutlämnande, du verkar vara en fantastiskt människa Andreas! Kram

  3. Fick din bok i förrgår och läste nog över halva boken igår. Önskar jag kunde läsa mer men med 2 småbarn får det bli på kvällarna. :) Åh vad bra den är , modigt att lämna ut så mycket av ditt privatliv. Hoppas det som stod i se & hör inte är sant. :( Ha en trevlig helg.

  4. Grattis till bokreleasen, självklart måste jag ha boken!!! Men jag fattar inte riktigt en grej… gick in på en annan dator och kom till en konstig sida med din blogg där man bara kunde kommentera via Facebook verkade det som. Något du känner till? Och så gick jag in på denna dator och då var gamla hederliga bloggen här. Que???
    Kram!

  5. Fick din bok igår och har redan läst ut den, ville bara skriva att den var bra och att du är väldigt modig som vågar lämna ut så privata delar av ditt liv. Jag uppskattade att det fanns information om hiv i slutet av boken, det är verkligen så mycket man inte vet om det. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..