Trollis…

20120907-214917.jpg

Trött som en gnu i morse. Hjälpte knappt med två starka koppar kaffe i mitt system för att vakna till liv. men efter en kroppsskrubb i duschen vaknade varenda cell till liv och jag var redo för en fartfylld fredag. Först på schemat: cykeltur till mitt bokförlag Norstedts för ett litet möte.

20120907-215241.jpg

Cecilia Blankens var också lite pömsig men glad och vacker som alltid.

20120907-215328.jpg

Cecilias annars bedårande dotter Rio var sur som en citron. Sjuk var hon också. Jag smörade med lite choklad och fick hennes mungipor att peka uppåt en liten stund. Vi gick igenom bokmässan med vår förläggare Susanna. Om några veckor åker jag och Cecilia till Göteborg i rollen författare. Hur coolt är inte det! Bokmässan är en big deal. Det kommer blir små föreläsningar och intervjuer. Superkul!

20120907-215542.jpg

Efter mötet tittade solen fram när jag trampade vidare till gymmet för lite svett och tårar.

20120907-215620.jpg

Väl hemma hann jag äta lite mat och ta en powernap innan jag var tvungen att packa väskan.

20120907-215732.jpg

Trollhättan nästa!
Ska uppträda i Nossebro och Grästorp imorgon, båda är dagsgig och det ska bli väldigt spännande. Hoppas det dyker upp lite folk som vill skaka rumpa med mig.

20120907-215934.jpg

Scandic Trollhättan! Upp i ottan imorgon så det blir tidigt i säng.

20120907-220017.jpg

Det står i någon skvallertidning att det är slut mellan mig och Niklas. Jag har själv inte läst vad som står och tänker inte göra det heller eftersom det är oftast mer SKVALLER än fakta i sådana där töntiga tidningar.
Jag och Niklas har haft det jobbigt ett tag, som det kan bli ibland i förhållanden. Inget nytt under solen.
Det är inte alltid dans på rosor. Men vi tänker inte ge upp och har inte gjort slut. Bara så ni vet.

20120907-221027.jpg

Kram och tack för alla fina kommentarer om boken. Det betyder världen för mig.

 1. Du verkar vara en superjuste kille med stort hjärta.Jag önskar dig och de dina allt gott i livet,naturligtvis ska ja läsa din bok.Kram/KatrinSkriv din kommentar här!

 2. Superbra intervju imorse!!!! Blev ännu mer sugen på att läsa boken nu. Dock säger sambon att jag inte ska köpa den utan önska mig den i julklapp =/ Hur ska jag kunna vänta sååååååå länge på att läsa den???

 3. Sitter och tittar på dej på TV 4. Vilken bra intervju. Du verkar vara en så bra person. Ha en härlig söndag. Kram

 4. Hej älskade Andreas! Blev så chockad idag när jag fick veta du har hiv. Blev så himla lessen du e så underbar. Ska köpa o läsa din bok. Stor kram Julia kämpa på härliga du LOVE!

 5. Har läst ut din bok nu. Tack för att du skrev den. Jag har fått en större förståelse för HIV. Jag är glad för informationssidorna de gav svar på många frågor. Starkt gjort av dig att beskriva hur det är att leva med HIV och de tankar och känslor du haft och har till din sjukdom.
  Jag hoppas att allt löser sig mellan dig och Niklas. Störst av allt är kärleken, glöm inte det!
  Kram

 6. Skit i skvallerblaskorna, det mesta är ju påhittat och det vet alla! Hoppas det löser sig för dig och Niklas. Hemkommen asmegafettrött från träningsconvent i Halmstad med bla. Oscar Jöback, han fullständigt krossade oss med sin galna fysik. Antar att du känner honom också eftersom du känner Peter. Hälsa Oscar att han är fantastisk, en riktig inspirationskälla. Hans TABAT borde du prova… KRAM :D

 7. Måste bara gå på bokmässan! För att träffa dig vill jag inte missa och sen vill jag ha ett signerat ex av din bok.

  Sköt om er! Kram Louise

 8. Läser din bok och har precis kommit till avsnittet då du fick beskedet… Jag måste säga detta till dig: Det är sååå bra att du lyckas förklara och avdramatisera hiv (som trots allt är mycket allvarligt). Du visar på ett jättefint sätt att man kan leva och vara en fungerande människa! Gillas!

 9. Åhhh, då hoppas jag att vi ses i Göteborg! Jag kommer att vara där på fredagen, är du där då??

  Kramar från Cilla I Skåne

 10. Läste ut din bok i natt, så grymt bra. Tänkte mest på vad bra du kunde dölja ditt beroende. Hade alldrig kunnat tro att du höll på med det när ni sjöng i mellon. Otroligt starkt gjort av dig att sluta. Trodde alldrig på skvallerpressen , ni är så himla fina ihop.. alla par bråkar nångång så är det ju. :) Ha en riktigt bra dag och lycka till på gigen. Kram

 11. Du har verkligen en Underbar Blogg som jag fick tips om att följa ! Ångrar inte att jag följde det rådet :)
  Och skvallertidningar läser inte jag heller…bara skit i dom… Önskar dej lycka till med bokförsäljningen och med Niklas..Dom flesta förhållanden är väl ups and downs. <3<3<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..