Trollis…

07 september 2012 20 kommentarer
Okategoriserade

20120907-214917.jpg
Trött som en gnu i morse. Hjälpte knappt med två starka koppar kaffe i mitt system för att vakna till liv. men efter en kroppsskrubb i duschen vaknade varenda cell till liv och jag var redo för en fartfylld fredag. Först på schemat: cykeltur till mitt bokförlag Norstedts för ett litet möte.

20120907-215241.jpg
Cecilia Blankens var också lite pömsig men glad och vacker som alltid.

20120907-215328.jpg
Cecilias annars bedårande dotter Rio var sur som en citron. Sjuk var hon också. Jag smörade med lite choklad och fick hennes mungipor att peka uppåt en liten stund. Vi gick igenom bokmässan med vår förläggare Susanna. Om några veckor åker jag och Cecilia till Göteborg i rollen författare. Hur coolt är inte det! Bokmässan är en big deal. Det kommer blir små föreläsningar och intervjuer. Superkul!

20120907-215542.jpg
Efter mötet tittade solen fram när jag trampade vidare till gymmet för lite svett och tårar.

20120907-215620.jpg
Väl hemma hann jag äta lite mat och ta en powernap innan jag var tvungen att packa väskan.

20120907-215732.jpg
Trollhättan nästa!
Ska uppträda i Nossebro och Grästorp imorgon, båda är dagsgig och det ska bli väldigt spännande. Hoppas det dyker upp lite folk som vill skaka rumpa med mig.

20120907-215934.jpg
Scandic Trollhättan! Upp i ottan imorgon så det blir tidigt i säng.

20120907-220017.jpg
Det står i någon skvallertidning att det är slut mellan mig och Niklas. Jag har själv inte läst vad som står och tänker inte göra det heller eftersom det är oftast mer SKVALLER än fakta i sådana där töntiga tidningar.
Jag och Niklas har haft det jobbigt ett tag, som det kan bli ibland i förhållanden. Inget nytt under solen.
Det är inte alltid dans på rosor. Men vi tänker inte ge upp och har inte gjort slut. Bara så ni vet.

20120907-221027.jpg
Kram och tack för alla fina kommentarer om boken. Det betyder världen för mig.

20 kommentarer

Du har verkligen en Underbar Blogg som jag fick tips om att följa ! Ångrar inte att jag följde det rådet :)
Och skvallertidningar läser inte jag heller…bara skit i dom… Önskar dej lycka till med bokförsäljningen och med Niklas..Dom flesta förhållanden är väl ups and downs. <3<3<3

Läste ut din bok i natt, så grymt bra. Tänkte mest på vad bra du kunde dölja ditt beroende. Hade alldrig kunnat tro att du höll på med det när ni sjöng i mellon. Otroligt starkt gjort av dig att sluta. Trodde alldrig på skvallerpressen , ni är så himla fina ihop.. alla par bråkar nångång så är det ju. :) Ha en riktigt bra dag och lycka till på gigen. Kram

Läser din bok och har precis kommit till avsnittet då du fick beskedet… Jag måste säga detta till dig: Det är sååå bra att du lyckas förklara och avdramatisera hiv (som trots allt är mycket allvarligt). Du visar på ett jättefint sätt att man kan leva och vara en fungerande människa! Gillas!

Måste bara gå på bokmässan! För att träffa dig vill jag inte missa och sen vill jag ha ett signerat ex av din bok.

Sköt om er! Kram Louise

Skit i skvallerblaskorna, det mesta är ju påhittat och det vet alla! Hoppas det löser sig för dig och Niklas. Hemkommen asmegafettrött från träningsconvent i Halmstad med bla. Oscar Jöback, han fullständigt krossade oss med sin galna fysik. Antar att du känner honom också eftersom du känner Peter. Hälsa Oscar att han är fantastisk, en riktig inspirationskälla. Hans TABAT borde du prova… KRAM :D

Har läst ut din bok nu. Tack för att du skrev den. Jag har fått en större förståelse för HIV. Jag är glad för informationssidorna de gav svar på många frågor. Starkt gjort av dig att beskriva hur det är att leva med HIV och de tankar och känslor du haft och har till din sjukdom.
Jag hoppas att allt löser sig mellan dig och Niklas. Störst av allt är kärleken, glöm inte det!
Kram

Hej älskade Andreas! Blev så chockad idag när jag fick veta du har hiv. Blev så himla lessen du e så underbar. Ska köpa o läsa din bok. Stor kram Julia kämpa på härliga du LOVE!

Superbra intervju imorse!!!! Blev ännu mer sugen på att läsa boken nu. Dock säger sambon att jag inte ska köpa den utan önska mig den i julklapp =/ Hur ska jag kunna vänta sååååååå länge på att läsa den???

Du verkar vara en superjuste kille med stort hjärta.Jag önskar dig och de dina allt gott i livet,naturligtvis ska ja läsa din bok.Kram/KatrinSkriv din kommentar här!

Skriv en kommentar