Tjo, vilken helg!

09 september 2012 13 kommentarer
Okategoriserade

Tack tack tack för era värmande och peppande kommentarer! Försökte lägga upp klippet från Nyhetsmorgon med Jessica Almenäs men det går fanimej inte. Morr. Men det finns på TV4.se för er som vill se.

20120909-181906.jpg
Igår vaknade jag tidigt i Trollhättan och gav mig själv en rejäl uppsjungning i duschen innan jag brummade iväg till Nossebro och spelning nummer 1.

20120909-182434.jpg
Uppdraget var att sjunga med elever från en musikskola jag tyvärr inte minns namnet på just nu, sorry. Det var ungdomar från 15 år och uppåt. Grymma var dom allihopa och det var en fröjd att repetera med gänget. Mina duktiga körtjejer Annie, Anna och Sara döpte jag till ”the shorts” och resten av orkestern fick heta ”top notch”.

20120909-183009.jpg

20120909-183026.jpg
Sjöng lite med några ursöta kids innan det var dags att gå upp på den lilla utescenen och riva av lite disco och schlager.

20120909-183150.jpg
Efter Nossebro drog vi till Grästorp med hela gänget där vi skulle sjunga utanför deras nybyggda kulturhus. Ungdomarna hängde såklart med till spelning nr 2 och dom var verkligen helt fantastiska, en ära att få musisera med sådana talangfulla framtida proffsmusiker.

20120909-183422.jpg
Måns från Sveriges radio följde med varje steg och andetag jag tog. Han ska göra ett program om mig som har så många heta järn i elden,(som han uttryckte sig) ena dagen gig med Alcazar och andra dagen konsert med unga musiker. Och där emellan bok.

20120909-184327.jpg
I Kulturhuset i Grästorp jobbade tant brun, tant grön och tant gredelin och bjöd på godsaker.

20120909-184426.jpg
Och färsk äppelmust.

20120909-184457.jpg
Innan jag hoppade på tåget tillbaks till Stockholm fick jag en smörgås på vildsvin av tant grön att ta med på hemresan. Eller det kan ha varit tant brun som gav mig vildsvinsmackan. Gredelin var det definitivt inte. Eller om det var dom andra härliga cafédamerna som jobbade bakom disken. Blev lite förvirrade där i slutet mellan aurografskrivningarna och fotoblixtarna. Så skönt att komma ut på ”landet” bland härliga, okomplicerade och glada människor.
Väl hemma i snajdiga och svala Stockholm hoppade jag in i en snabb taxi som tog mig till Ålsten och min fina vän Annas 40 års fest! Klackarna i taket, dans, vin och sång.
Smög hemåt vid 2 på natten. Herregud, jag skulle ju göra morgonTV om några timmar….

20120909-185100.jpg
Vaknade pigg och rask imorse, skönt! Åkte till Tv 4huset och träffade flera kolleger och vänner i fikarummet.

20120909-185332.jpg
Christer Lindarw var där, Lars Åke Wilhemsson likaså, dom babblade nypremiär med After Dark. Andreas Carlson och vackra Marie Serneholt snackade X factor och jag skulle prata bok.

20120909-185615.jpg

20120909-185629.jpg
Jag är helt kär i Jessica Almenäs! Så snygg, klipsk, påläst, lugn och trygg.

20120909-185731.jpg
Åkte hem och fick tråkigt.

20120909-185815.jpg
Bad Niklas pigga upp mig med att visa sina magrutor vilket han motvilligt gjorde för att sedan hasta iväg till Crossfit -SM i Sätra.

20120909-190033.jpg
Då ringde Maggan. Brunch? Javisst!

20120909-190104.jpg
Cyklade till St:Eriksplan och mötte upp Maggeluring för en klassisk brunchtallrik.

20120909-190236.jpg
Maggan hade varit i New York och jag hade beställt en parfym av henne som fanns att köpa på Barneys. Den fick jag idag och blev lycklig och väldoftande.
Kram!

13 kommentarer

Wow, vilken helg! :-) Håller med killen från SVT, du har många järn i elden. Längtar såååå till bokmässan!

Sköt om er/kram Louise

Jobbar i vården, har precis avverkat arbetande långhelg. Gjorde misstaget att börja läsa din bok igår kväll.
Sträckläste, kunde inte sluta trots att jag skulle upp 0530.
Mycket stark, mycket gripande.
Hur 17 kunde du överleva!
Glad att du gjorde det!
Tack för din berättelse.

Kram.
/ Bodil

Andreas vi vet att du är riktigt vacker! Du behöver inte alla bilder i toaletten :) Neeeej, men det bordeeeee vara! Bara skojar!
Jag såg TV4 men :/ ? fortfarande inte förstår. :( sorgliga. .. :/
Ja, de unga är framtiden. Men du visa den riktning, behöver du en bild av ett exempel! Wooooow, är många Andreas Lundstedt :) Nej, detta är inte samma! inte och kommer inte vara! Du är den bästa, eller som oefterhärmlig! Nu naturligtvis detta betyder inte att du inte längre ung! <3 I själva verket är du ung, dubbelt :)
Grattis på födelsedagen, kära Anna! Damerna ja, alla mycket trevligt.
Det är bra att ha en sådan en händelserik dag, åtminstone inte kyckling fötter ;) du inte titta på ! När jag var liten älskade jag det, också jag de upphöjda benen mot väggen. :)
Med ca. vad liknar lukten av parfym? :)
Pleasant dag, kväll, Andreas :) Kram Magdi (Bp.)

Underbara Andreas:-)!! Jag älskar ju din blogg och ska nu kasta mig över din bok! Jag måste bara få veta om den ev kommer som pocket snart? Jag har den stora äran att få välja och presentera bok till vår bokklubb nästa gång och jag skulle så gärna vilja att vi läste Din bok. MEN, vi har också bestämt att vi bara ska läsa pocketar….. Därav min fråga: ”mitt positiva liv” som pocket, när??? Stor kram!

Du sjöng med elever (och även några lärare) från både Essunga Musikskola (Nossebro) och Grästorps Musikskola i lördags. Tack Andreas för din proffsiga sång och för ditt varma och trevliga bemötande av våra duktiga elever som deltog. Bra gig blev det!

Fan va du e bra alltså! Så sjukt rolig, skön, cool, snygg och klok! Och en massa annat också säkert, men jag känner ju inte dig, men du fattar. I alla fall så kollade jag nyss på intervjun från nyhetsmorgon nu och är ju bara tvungen att köpa din bok nu! Och tvungen att berätta det för dig här! :) Puss och kram pårej!

Hörde alldeles före jul att du träffat min storasyster Tant Brun på Kulturhuset! Nu har jag kollat in att det stämmer :). Kanske var det av henne du fick mackan med vildsvinskött. Säkert är i alla fall att den goda äppelmusten var hennes hemgjorda.

Skriv en kommentar