Andreas Lundstedt

Pratat så hakan gått ur led....

andreaslundstedt

20120911-003246.jpg
I det här rummet på Norstedts, i den bruna fotöljen till vänster, där har jag suttit halva dagen och gjort intervjuer. Både ”Face to face” och via telefon. Lite träsmak fick jag nog allt när jag var inne på min femte intervju men det gjorde ingenting. Är så glad att det är sådant stort intresse runt min och Cecilia Blankens bok!

20120911-004130.jpg
När jag inte satt på Norstedts snackade jag i radio mix megapol med Gry och gänget.

20120911-004219.jpg
Eller cyklade i solen till P4 extra på sveriges radio med Lotta Bromé.

20120911-004303.jpg
Eller så inhalerade jag en mosbricka på stående fot mellan radioapparaterna.

20120911-004424.jpg
Om några timmar ska jag upp och göra ”godmorgon Sverige” på Svt. Wish me luck!
Kram!

 • Marie

  Ajabaja, Andreas. Inte svära i tv. Jag svär själv en del men tycker trots det att svordomar inte gör sig i TV. Men bortsett från det tycker jag att intervjun var bra och det var intressant att höra dig berätta med egna ord. Bra gjort Andreas!

 • http://haringen Ludvig, 24

  Hej Andreas!

  Såg dig precis på Gomorron och blev sjukt inspirerad. Har inte samma sjukdom som du, men vet precis hur du känner med skam, självförakt etc efter att ha haft ett sexuellt handikapp när jag var yngre. Fortsätt snacka om det, du gör ett grymt jobb och får oss andra att förstå att vi inte behöver vara så hårda mot oss själva. TACK!

 • Mimma

  Såg dig på morgonTV precis och blev riktigt rörd när jag hörde dig berätta om din resa. Det är en sak när man läser om det här på bloggen och en helt annan när man ser och hör dig prata om det. All respekt till Dig. Ha en fortsatt bra dag. Kram = )

 • Mala från Hälsingland

  Lycka till och ha en riktigt bra dag.

 • kicsimagdi60

  Lycka till. Kram Magdi (Bp.)

ANNONS
ANNONS