Träning och tramp…

20120911-191430.jpg

Tramp tramp.

20120911-191457.jpg

Intervju och fotning ang boken.

20120911-191536.jpg

Träna ben. Aj.

20120911-191654.jpg

Tramp tramp.

20120911-191716.jpg

Fick en flaska champagne av en Sophie som överraskade dök in på kontoret när jag satt med Aftonbladet och pratade. På ett vykort hade hon skrivit några rörande och hjärtklämmande rader som övergick till pepp och kärlek. Så fint. Tack, Sophie för att du ville dela med dig av din historia.

20120911-192022.jpg

Min PT Cai har tagit upp boxning på allvar, därav hans begynnande blåtira under höger öga. Är skeptisk till hans nya karriär att bli någon form av proffsboxare och frågar honom varje gång han varit i ringen hur många hjärnceller han förstört den här gången.
Men förutom hans nya och om ni frågar mig, fåniga hobby, så är han verkligen en hyvens kille. Så engagerad och kunnig. Och han är singel, tjejer. Tuff till utseendet men from som ett lamm innuti.
Nästa vecka sätter Cai igång en bootcamp som varar i tio veckor, 3ggr i veckan. Den som går ner mest i vikt får 16 000 kr. Låter det skumt? Gå in på owain.se och kolla. Det finns 3 platser kvar.

20120911-192903.jpg

Började min dag med att sitta i SVTs ”Godmorgon Sverige” där jag pratade om, ja ni gissade rätt. Boken. Kommer sluta tjata om den så småningom, när alla mina bloggläsare köpt den. Så det så.
Kram, fina ni!

 1. Jag har läst om din bok. Ska köpa den så fort jag kan, är nyfiken, den verkar as bra!! :D

  What, boxas han, din PT. That’s amazing!
  Jag älskar boxning, är själv boxare – eller jag vill se mig själv som boxare, men jag har tvingats sluta nu pga en armbågsskada, skitkorv!
  Men boxning är fruktansvärt kul, härligt värre, all adrenalin som rusar i kroppen, you should trie it :D Åhh vad jag saknar att stå i ringen! I would do anything to get a new elbow and be able to go back fighting!!

  Ha det bäst! Kramar

 2. Har precis läst ut Din fantastiska bok! Den var så gripande och jag kunde inte lägga den ifrån mig. Jag önskar Dig allt gott, och lova att vara rädd om Dig själv och kärleken.
  Kram Lollo

 3. Jag hade gääärna köpt den men än så länge finns den nog inte till försäljning i Shanghai ;) Till sommaren så!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..