La cage…

20120914-000513.jpg

La cage aux folles med Lill- Babs i huvudrollen! Nej förlåt. Med Loa Falkman i huvudrollen!

20120914-001019.jpg

Jag tog på mig någonting stiligt och gav mig iväg till Oscarsteatern för att möta upp kvällens teaterdejt.

20120914-001117.jpg

Dejten var inte Lill Lindfors. Älskar Lill lite grann. Hon har varit min idol sedan jag var en liten parvel. Jag har sjungit med henne ett par gånger och det är alltid en ära att få dela scen med denna levande legend. Jag säger bara: Musik ska byggas utav glädje, av glääädje bygger man musik!
Lill var också där för att spana in premiären.

20120914-001919.jpg

Dejten var Sarah. Föreställningen var så himla fin. Man blev helt förälskad i Loa och dansarna. Vackert, roligt och underhållande. Kanske ett uns dammigt på sina ställen men det gjorde inte så mycket. Det var liksom charmigt. Jag ger ”la cage aux folles” fyra högklackade badbollar av fem möjliga.

20120914-002721.jpg

Kramades med fina Shirley efter showen.
Ja ni, imorgon bär det av till Kina. Väldigt kul ska det bli. Vet liksom inte vad jag har att vänta mig. Har noll koll på Shanghai men har hört att det ska vara en riktigt häftig stad.

Tjing tjong på er, bloggvänner! Vi hörs snart.

  1. Var i Shanghai nu i augusti ett viktigt tips. Var extrem vaksam när du går över gatan där de tar ingen hänsyn alls. Och glöm inte att man måste trycka på knappen för att få ut sitt bankomatkort efter så uttag.Ha en bra reseförsäkring och njut. Vill passa på att tacka dig upptäckte din blogg när jag var i Shanghai nu vart tyvärr sjuk och låg på sjukhus med fri wifi så jag har läst varje sida.på din blogg och gillar den.Hälsningar Alexandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..