Shanghai del 6…

När vi landade på Shanghais flygplats i lördags blev vi upphämtade av Anette och hennes privata Chafför Zhu Cheng som körde oss till vårat hotell. Anette gav oss heta tips om vad man kan göra i stan under dom 4 dagarna vi hade framför oss.

20120919-035445.jpg

Ett av tipsen var att ta en cykeltur runt Shanghais gator. Ni som läser min blogg vet att jag älskar att cykla så det var något jag satte högst upp på min ”do do when in Shanghai”- lista.

20120919-035706.jpg

Så mycket riktigt, den sista dagen på vår Shanghaivistelse bestämde vi oss för att trampa runt staden.

20120919-035922.jpg

Mer om min dagsutflykt längs Shanghais gator berättar jag mer om sen när jag kommit hem till Sverige. Nu ska jag sova. Imorgon blir det packning och avfärd till flygplatsen för att åka hem den tolv timmars långa resan till Stockholm.

20120919-040412.jpg

  1. Nä men oj och hoppsan- du är far away! Du får fem högklackade badbollar för din glimrande Shanghai dokumentation. Men förbannat höga hus de har- burr säger tant med höjdskräck. Njut av stunden och var rädd om dig :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..