En gayrunda….

Jag får ofta frågan hur jag håller mitt fejs så rent och rosigt. Nej, det får jag inte. Aldrig, faktiskt. Jo, en kompis sa härom dagen att jag såg rätt så fräsch ut och frågade vad jag använder för prylar till mitt nylle.

20120922-180910.jpg

Det här är vad som används. Tycker ”Shiseido men” är the shit. Inga tjocka krämer som ger en lätt flottig yta efter ett par timmar. Nej fjäderlätta produkter som dyker rakt in i porerna och håller ansiktet matt utan för den saken skull kännas torr.

20120922-181147.jpg

Med min entusiasm för dessa produkter kanske det låter som att jag är toksponsrad av Shiseido men så är icke fallet. Jag köper grejerna för egna slantar och ville bara ropa ut lite glatt: Ett måste i alla mäns badrumsskåp!

20120922-181644.jpg

Är det en geisha till höger? Nej det är min kompis Rebecka som träffats av den sjukt starka I phone-blixten som kan göra en blind synskadad. Jag och Rebecka hängde igår på ”East” där min kille Niklas jobbar. Rebecka hade med sig några polare varav en var en härlig och smått näpen frisör från New York.

20120922-182106.jpg

William ville uppleva gay Stockholm så jag designade i mitt huvud den perfekta bögrundan för William och hans vänner.
Efter ”east” tog vi taxi till ”torget”, en mysig liten gaybar där vi drack några drinkar och gungade lite lätt på våra stela höfter till allt från spice girls ”wannabe” till Robyns ”indestructeble”. En perfekt start för kvällens runda.
Vet inte riktigt om William hade druckit ett gäng drinkar innan vi sågs eller om han bara var extremt lättpåverkad för det var mer än höfterna som rörde sig på honom. Helt plötsligt störtade William handlöst ner på klinkergolvet och skruvade ihop sig i någon knasig ”vogue”- position. Jag trodde för en sekund att han hade fått ett anfall av okänd sort men han bjöd alltså bara på en lite annorlunda dans. Medans jag, Rebecka och gänget fortsatte att gunga på våra höfter låg William och krälade på golvet i diverse positioner i takt till musiken. Väldigt innovativt och udda. Och ganska roligt. Kanske är det det nya från New York, floor dancing….

20120922-183249.jpg

Niklas som också hängde på efter att han slutat jobba på ”East” tyckte det var dags för William att resa sig upp och följa med till nästa ställe ”Paradise” som är en gigantisk klubb med fyra våningar och lika många dansgolv.
William reste sig upp och tog sig för munnen samtidigt som man kunde se att något inte stod rätt till. Sekunden senare hade han sprungit in på toaletten. Inte konstigt att han mådde illa efter att ha snurrat runt på golvet kombinerat med drinken han hade druckit. Kvällen fortsatte inte för William som blev hjälpt av sina vänner att lämna ”torget” och åka hem. Det blev en kort gayrunda för New York-bon medans jag, Niklas och Rebecka med kompis fortsatte till ”Paradise” för några lurviga svängom.

20120922-183947.jpg

Medans jag har haft en lugn och stillsam lördag har Niklas ”starke Adolf” Hogner varit och tränat.

20120922-184049.jpg

Senare på dagen gick jag och fikade på ”le petit france” med två väninnor inför ett hemligt projekt jag naturligtvis kommer berätta om när allt blir klart.

20120922-184209.jpg

Just fan, jag och Sarah var ju på premiär tidigare på kvällen igår.

20120922-184255.jpg

”Next to normal” med Lisa Nilson som bipolär mamma i huvudrollen. En helt fantastisk och stark musikal och Lisas röst är utan tvekan Sveriges bästa. Vilken fröjd det var att höra hennes vackra stämma i över två timmar. Hela ensemblen var grym och är det något ni ska se i höst är det ”next to normal”. Basta.
Kram!

  1. Ja det kallar jag verkligen en runda synd bara att vännen från New York inte fick uppleva den, stackarn… Älskar att läsa dina underbara inlägg, fulla av humor, ironi och ärlighet, de lockar alltid fram skratt eller eftertänksamhet . Vilken kille han är din Niklas, det där såg mer än tungt ut, häftigt. Ha en skön dag idag. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..