Aja bajja….

Fick bassning big time rammalam av Cai på träningen idag. Jag har slarvat å det grövsta. Vistelsen i Shanghai var en enda kolhydrats-och-ölfest i dagarna 5. Och när jag kom hem blev det feta och goda middagar med vin och vänner. Och som tack för mitt mumsande har jag gått upp 3 kilo på 2 veckor. Bra jobbat, Andy. Nu ska jag vända på min osunda trend. Nu blir det kolhydratsfritt, Inge socker eller läsk. Nu ska jag komma tillbaks till där jag var tidigare i somras. Mådde ju toppen av det. Men ibland fuckar man upp. Så är det. Inget att hänga läpp över.

20120924-225046.jpg

Grönsaker, äggvitor och kyckling.

20120924-225116.jpg

Vi marinerade kycklingen med lite olja, soya och kryddor och stekte den snabbt i pannan för att fortsätta i ugnen i tjugo minuter för att få den så mör som möjligt. Det blev urgott även om dom trötta wokgrönsakerna kanske var lite smaklösa. Äh, allt kan ju inte vara gott hela tiden. Man får tänka föda. Bensin för kroppen, liksom.

20120924-225341.jpg

Nu blir det kyckling två dagar framöver.

20120924-225414.jpg

Förresten, följer ni mig på instagram? Om ni gör det så kan ni se sådana här härliga bilder som tex när jag och Petra Mede tog en sväng med hennes bil och gravida mage runt stan. Jag heter alundstedta på instagram.

20120924-225555.jpg

Lite såsande i soffan och sen sängdags. Imorgon bitti blire gröt och äggvitor. Gott.
Kram

 1. Jag har inte det där problemet, att man går upp i vikt på resor för att man bara gottar sig hela veckan!
  När jag reser äter jag typ ingenting och kommer alltid hem flera kilon lättare, det är dock ett omedvetet val, jag tror nog att jag tappar matlusten eller nåt sånt, I don’t know! Så, hade jag fått vara ute och resa jämt hade jag inte behövt bry mig om min vikt alltså :P
  När jag är hemma däremot, då blir det desto svårare… och jag har inte kommit ur min grop och tillbaka in i min träningsrutin än, efter att läkaren gav mig boxnings förbud.
  You’re one of my inspirations iaf!

 2. Jag vet hur det ar…efter semester och sommar festande at det minst 3 kg som man lagt pa sig..ALLTID gahh!Men nu blir det andra bullar!
  Du kan!
  Roliga Petra…kan du inte lagga upp en bild pa hennes Mops valp???AlskAR mOPSAR!

 3. Tre plus, tre minus, du är såååå söt oavsett vad! Plus rimmar dessutom på puss så det är bra! ;-) (Äh, dåligt….)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..