Andreas Lundstedt

Snuvigt...

andreaslundstedt

Efter en helg på bokmässan så blev man sjuk. Skyller allt på kulturtanterna som smög omkring och snorade. Nös gjorde dom säker också. Sovit halva dagen innan det var dags för daglivs.

20121002-170004.jpg
Niklas är också krasslig så vi stöttade varandra i mathandlingen.

20121002-170054.jpg
Chips hade varit gott. Tycker man kan få äta det när man känner sig lite ynklig.

20121002-170130.jpg
Eller godis. Tycker man kan få äta extra socker så man känner sig lite piggare.

20121002-170212.jpg
Eller glass. Glass måste vara det absolut bästa om man är sjuk och tycker synd om sig själv.

20121002-170252.jpg
Men icke. Det blev bara nyttigheter och även om jag gröt en skvätt när vi lämnade daglivs kändes det ganska ok nu när vi är hemma. En Alvedon och kopiöst mycket vatten och vila får bli kvällens godis. Kommer bli frisk om några dagar. Varför egentligen klaga på lite förkylning när det finns andra som har det mycket sämre.

20121002-170432.jpg
2005 fick jag äran att gästa Robert Wells och hans ”Rahpsody in rock”s vinterkonsert. Jag skulle bl a sjunga några ”Queen”- låtar och insåg att dom var rätt tuffa röstmässigt. Jag blev rekommenderad att kontakta Ulrika Uhlin, en av Sveriges absolut bästa sångpedagoger. Hon hjälpte mig inte bara att komma upp på dom där höga och svåra tonerna utan lyfte även mitt vacklande självförtroende som spökade på den tiden.
När Alcazar skulle tävla i melodifestivalen 2009 med ”stay the night” så hörde vi av oss till Ulrika för hjälp att få tre röster att låta som en stor röst. Vi jobbade fram ”plogen” tillsammans och Ulrika fick oss att låta som ”a million dollar”. Vi sjöng även med henne inför melodifestivalen 2010 när vi tävlade med ”headlines”. Ulrika var en sådan energiknippe, så kunnig, så glad, ödmjuk, rolig och snäll. För några dagar sedan gick Ulrika bort i cancer. Det är så fruktansvärt sorgligt och man blir så förbannad när cancern vinner. Tänker på fina Ulrika. Och på hennes man och dotter. Ulrika blev 51 år.
Kram.

 • ALEX

  idag ska antligen borja lasa din bok!
  Har onskat mig den fran Sverige,och igar kom den,ar sa glad!
  Krya pa dig min van!

 • http://NEPP Josefine Löwing

  FAN va gött att du va så nyttig att du GRÖT en skvätt när du kom hem:))))))) Tyckte att det va lite RRRRoligt faktiskt!! Trollhätte humor!

 • V

  Hej!

  Jag skriver en uppsats om HIV i skolan och skulle behöva intervjua en HIV-smittad person. Jag vet ej om du är upptagen, men skulle du få tid så skulle jag kanske kunna maila cirka 5 korta frågor? Det skulle vara jättebra och interessant att ha med och du hade självklart godkänna uppsatsen först (gymnasieuppsats). Maila mig gärna!

  Mvh,
  V

 • http://www.cbwmusic.se Camilla

  Cancer är ett as! Ett sattyg! Förlorade min pappa till den och kommer aldrig förlåta den!

  Kram till dig och din karl och krya på er!

 • Madelén

  Sjukdomar som tar våra fina vänner/människor ifrån oss för tidigt är inget å ha:( tänker på alla som behöver en extra kram idag!!! Ta hand om varandra å glöm inte att berätta för varandra vad vi känner, innan de e för sent! Kram kram

ANNONS
ANNONS