Jag ser ljuset!

04 oktober 2012 7 kommentarer
Okategoriserade

20121004-200508.jpg
Skägget växer och jag mår bättre för varje dag. Tack för alla krya- utrop!
Min röst är fortfarande borttappad. Har nog hostat bort den, helt enkelt. Försökte tralla lite lätt i duschen tidigar idag och det gick allt annat än bra. Tänk er en blandning mellan Rod Stewart och en kråka. Där har ni mig. Hoppas bli bättre i halsen tills på lördag för då ska jag sjunga. Är det meningen.

20121004-200920.jpg
Tog en lugn kvällspromenad för att få lite frisk luft i lungorna. Har inte känt vinden i mitt ansikte sedan i måndags. Allt var sig likt, möjligen lite kallare. Hej höst.
Nu blir det Tv och soffa. Imorgon MÅSTE jag må bättre för då händer det grejer…. Berättar mer imorrn.
Kram, host, harkel och fnys.

7 kommentarer

Tack Andreas för en super bra bok! köpte den i torsdags och sträck läste den!! fredag var den tyvärr utläst… Himla himla bra!! Så många som går och bär på svåra saker i för många år innan det kommer ut! behöver ju just inte vara HIV … Som läsare kan man ju byta ut HIV mot missandel,insest, spelmissbruk,alkolism osv osv…Kram och krya ¨på dej nu!!! /Carina

Hoppas du kanner dig battre idag!
Har borjat lasa din bok,och kan inte slappa den..Verkligen bra skriven,och mycket intressant att lasa din historia..
Har bade skrattat och fallt en tar…
Ha en underbar helg min van!
Alex i Italien

”Försökte tralla lite lätt i duschen tidigare idag och det gick allt annat än bra” hahaha tack för dagens skojigaste, även om du menade sjunga och jag feltolkade :)

Jag vet inte nu kväll du sjunger, eller är det sjunger när ? Men jag hoppas att du är väl på halsen och din publik kan njuta av den underbara rösten. Lycka, trevlig lördag kväll! Vänligen fint och bilder :)
Kram Magdi (Bp.)

Hej!

Sitter här med en gitarr och en text till driver dagg faller regn… Men, var hittar jag ackorden?

Och, varför finns den inte att hitta på någon sida med Andreas låtar? Kanske jag som inte fattar men skulle bli glad om jag fick ackorden så även jag som bara kan D,G F, ackorden mm kunde spela denna FINA låt.

Ja, man får ju önska =)

Skriv en kommentar